Pouls heeft op vraag van ons een nieuwe bus klaargemaakt naar onze wens. Wij zijn zeer tevreden
Bij Pouls hebben wij onze trouwe Dodge ingeruild voor een prachtige BMW X1. De aflevering verliep top, kregen ruim voldoende uitleg en reden met een mooie bos bloemen op de achterbank de garage uit. Alle afspraken waren volledig nagekomen. Super !
Sinds jaren tevreden over de service.
het was de eerste keer dat ik daar ben geweest.door een vriend die al vaker is geweest. een goede ervaring.zal zeker terug gaan moest ik weer een probleem hebben.
Al meer dan 40 jaren overwegend positieve ervaringen met LPG. Bij Pouls prima,deskundig en eerlijk advies over de meest geschikte motoren voor LPG gebruik. Al voor de 4e keer een nieuwe Prins installatie laten inbouwen in nieuwe auto, dit keer een 2018 Opel Cascada, 4cil. , 1.4 Turbo, 140PK. Het geheel is weer professioneel en vooral met een zeer hoog afwerkingsniveau ingebouwd. Auto rijdt perfect,is milieu vriendelijk (ca.10% minder co2 uitstoot dan op benzine) en de brandstofkosten per km. zijn veel lager. Kan dit professionele en klantvriendelijke bedrijf zonder meer aanbevelen. Frans Dieckhaus
Hab meinen Honda bei Jan umgebaut auf LPG. Bis jetzt 2tkm gefahren... PERFEKT. Super Service und Auskunft alles Top. Kann nur weiter empfehlen.
Fantastisch bedrijf dit. Zo kom je ze niet veel meer tegen. Jans Pouls en zijn team zijn bevlogen mensen die altijd voor hun klanten klaar staan, ook buiten de gebruikelijke werktijden. Zeer kundige vakmensen, die topkwaliteit werk leveren voor een heel schappelijke prijs. Ik woon 200 km van Jan Pouls vandaan, maar dat weerhoudt me er niet van mijn auto door hem te laten onderhouden.
Zeer vriendelijke en korrekte service
trekhaak eronder gezet snelle behandeling
Goed. Vriendelijk. Correct
Tijdens het opsporen van de technische storing hield de monteur mij op de hoogte van welke zaken hij controleerde. Aangezien ik zelf een technische functie uitoefen en enorm geïnteresseerd ben in technische zaken, gaf mij dit een zeer goed gevoel. Af en toe stelde hij mij een vraag over het rijgedrag van de wagen, enz. Af en toe stelde ik een vraag maar voor de rest was er weinig communicatie zodat de monteur ongestoord verder kon werken. Ik ging met een goed gevoel naar huis, waarvoor dank.
perfekt
Duidelijke afspraken Gratis leenauto =super Snel aan de buurt( ook in de vakantie)
Na de intake en aflevering van auto was het een tijd niet duidelijk hoe lang de reparatie ging duren en wanneer deze opgepakt werd. Telefonisch werd dit niet duidelijk. Vooraf had hier wellicht uitgebreider overleg op de werkplaats over gevoerd moeten worden. Leenauto werd gratis beschikbaar gesteld, maar deze vertoonde mechanische mankementen (aandrijving, versnellingsbak). Uiteindelijk reparatie en keuring incl kleine beurt naar tevredenheid uitgevoerd.
naar tevredenheid
Goed er mankeert niets aan
Prima . Afspraak is afspraak.
Afspraak op korte termijn, duidelijke uitleg, gratis vervangende auto.