Een eerlijk advies en perfecte reparatie. Mijn auto loopt weer als een zonnetje. Bedankt
Prima geholpen
Ben heel goed geholpen. Probleem is verholpen
De inspectie was zeer grondig en zeer snel. Het werk was beperkt tot de vereiste mate na overleg. Rijden is nu weer leuk ...
2e keer met verschillende auto\'s daar geweest, problemen naar tevredenheid opgelost.
Leuk om hier te komen. Probleem wordt opgelost. Correcte prijs
Prima.
De ervaring is positief. Vriendelijk te woord gestaan en een snelle afhandeling en vooraf contact over onverwachte mankementen Met uitleg hoe en wat. Deskundigheid en prijs/kwaliteit zijn door mij als leek moeilijk te beoordelen. Ik ga uit van het vertrouwen dat ik in jullie bedrijf heb.
Konden meteen terecht
Zeer tevreden over afspraak m.b.t. grote beurt Volvo XC60!
duidelijk en goed
Gas in laten bouwen in nieuwe jeep compas . perfecte uitleg , perfecte inbouw alles super mooi afgewerkt en geweldige aflevering. bedankt pouls autotechniek
Prima! Duidelijke informatie Kordaat handelenm Zeer ervaren
Werd zeer goed en met veel zorg ondvangen en vakkundig geholpen
goede ervaring netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg voor het verhelpen van de problemen
Prima. Vertrouwd. Goed overleg en kwaliteit.
Erg slechte ervaring met Pouls. Verzocht gebeld te worden voor er reparatie plaats zou vinden na defect met LPG. Bleek om zoals verwacht een zekering te gaan. Niet gebeld door Pouls en daarnaast op eigen initiatief olie bijgevuld. Uiteindelijk dus €160 voor 1 zekering en 2 liter olie kwijt.
Wij hebben geen reparatie uitgevoerd voor een Frank van den Berg. Wel een dergelijke reparatie voor een meneer Ten Brink. Wij gaan er even vanuit dat u dit bent of dat het dezelfde auto betreft. Uw auto liep niet meer op LPG. We hebben in eerste instantie een uur moeten zoeken naar de oorzaak. Het LPG systeem werd wel voorzien van stroom, maar er bleken achteraf nog 3 andere zekeringen in het systeem te zitten, waarvan er 1 defect was. De oorzaak verhelpen is vaak een kleinigheid, maar de oorzaak opzoeken vergt nogal wat tijd. Deze tijd is ook de grootste kostenpost op de factuur. Wanneer de monteur vervolgens constateert dat het oliepeil zo laag is dat er zelfs geen olie meer aan de peilstok komt, is het begrijpelijk dat de olie direct wordt bijgevuld. Dit was 2,75 liter. Het is namelijk onverantwoord om nog een meter met de auto te rijden met een dergelijk laag oliepeil. Wij durven ook geen proefrit te maken wanneer het oliepeil zo laag is, want loopt de auto kapot, worden wij hierop aangekeken. Als we klanten hiervoor bellen, wordt er toch de opdracht gegeven om bij te vullen om schade aan de auto te voorkomen. We krijgen zelfs vaak de opmerking, ‘daar hadden jullie niet voor hoeven te bellen’. Jammer dat u hier anders over denkt.