In een woord goed.

Als vaste klant zijn wij zeer tevreden over Pouls Autotechniek B.V. Onze auto´s komen al 7 jaar hier voor onderhoud, kleine en grote beurt met apk, en reparatie. Een goed bedrijf die het hele jaar, klaar voor je staat. Dus bij deze willen wij alvast het hele (Pouls-monteurs-Team) bedanken voor de goede en vriendelijke service al die jaren!!! Top, ga zo door...... Grrr Dennis & Marjan

Ik werd direct geholpen en kreeg een leen wagen mee

Super bedrijf

Van begin, klant. Zeer tevreden, mooi bedrijf

Zeer tevreden, vakkundige en heldere afhandeling!

Goede communicatie betreffende kosten, vooraf overleg en gratis leenauto ter beschikking.

Onnodige reparatie en

Ik heb zeer slechte ervaringen met deze garage. Ik ben inmiddels 3 keer voor hetzelfde probleem terug geweest en deze garage is alleen maar bezig om te bewijzen dat het niet aan hun ligt, in plaats van mijn probleem gewoon op te lossen. Ze nemen geen verantwoording en schuiven deze af op de klant. De prijzen die gerekend worden zijn buitensporig hoog. Als dat nog niet alles is... doen medewerkers ook nog eens zeer naar en maken denigrerende opmerkingen. Ik wordt stelselmatig onderbroken en er wordt opeen indirecte manier tegen me gezegd dat ik maar dom ben. Als ik de moeite neem om aan te geven wat ik niet fijn vindt door een mail te sturen, word ik opgebeld en wordt mij als klant weer van alles verweten. Uiteindelijk is mijn auto wel gerepareerd, dus dat moet ook gezegd worden, maar ik ben er niet van overtuigd of het verhaal wat mij voorgeschoteld wordt wel klopt. Bij Pouls draait alles om Pouls. Als klant kom je op del laatste plaats. Dus ik kan deze garage niet aanbevelen

zeer goed

Snel geholpen, goed contact gehouden. Goede adviezen gegeven

Alweer goed geholpen!

Zoals al vaker heeft Pouls autotechniek mij weer goed, en zeer snel geholpen met wat problemen aan mijn, bij hun gekochte, auto. Heel vriendelijk personeel ook!

Gewoon tranparant en afspraak is afspraak.

Uitstekende kwaliteit geleverd! Ben zeer tevreden.

Uitstekende kwaliteit geleverd, Alles wat besproken is, is ook nagekomen. Ben zeer tevreden.

Snelle afspraak, goede service, prima werk.

Zie hierboven!

Top freundlich...Super Profisionell.....immer wieder...

Ich habe vorher in Deutschland bei einigen LPG Umrüstern angefragt...keiner wollte einen Mitsubishi Outlander PHEV von 2019 auf LPG Umrüsten......Sie haben es gemacht.....Top immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede uitleg en goed afgewerkt.

Prima service en terugkoppleing

Dynamisch bedrijf met vriendelijk personeel!

Dynamisch bedrijf met vriendelijk personeel! Redelijke prijzen.

Zoals gewend een goede service en afhandeling van de aankoop van mijn nieuwe auto

Alles was goed en op afgesproken tijd geregeld. Dit was mijn elfde aankoop bij deze firma en zeker nog niet mijn laatste. Zeer deskundig personeel en veel kennis van zaken, een aanrader dus.

Goed geholpen, netjes behandeld, prijs was ook in orde. Aanrader deze vakbekwame garage specialist.

Weten wat ze doen

Snel geholpen

Helemaal top ,kan niet beter

Nog nooit een klantvriendelijke en vakkundige garage gehad als garage Pouls in Baarlo Vlot ,correct ,Doen meer dan beloofd en dat zie je tegenwoordig niet meer zovaak

denken altijd van uit de klant en leveren uitstekende service

Ik wordt altijd vooraf geinformeerd en krijg ook de juiste informatie en vervolgens een prima advies. Precies wat ik als klant verwacht ( maar lang niet overal krijg), bij garage Pouls is dat al jaren de standaard. Dan wordt conform afspraak de service uitgevoerd. Weer word ik tijdig gebeld bij eventuele afwijkingen. Ik ben al ca 30 jaar klant en altijd is iedere service of reparatie uitstekend verzorgd. Een hele dikke pluim.

Objectief en zeer deskundig

Ik had mijn Toyota Tundra bijna verkocht. Mijnheer Pouls heeft mij er van weten te weerhouden.. Hij heeft mij veel financieel leed bespaard. De Tundra rijd weer als nieuw terwijl andere garage bedrijven de auto hadden afgeschreven. Hulde.

Servicegerichte vakmensen

Zonder zorgen je auto wegbrengen voor een heel jaar zorgeloos rijden

Tsja, zoals de vorige keren, prima.

Dit keer een grote beurt en wat reparaties om mijn bijna 20 jaar oude trouwe wagen veilig en betrouwbaar te houden. Doen ze erg goed bij Pouls, heel erg goed.

De service bij uw bedrijf is altijd goed en men wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. De laatste keer wilde de receptioniste zelfs iets te eten voor ons gaan halen

Prima service en vakwerk

Keurige garage met duidelijk uitleg van de offerte. Altijd bereikbaar en snel handelend. Om al een volledige beoordeling te geven is nog wat te vroeg. Eerst maar eens zien hoe de lpg inbouw zich houd en als er iets speelt hoe het dan word opgelost. Als ik een minpunt kan verzinnen dan is het wel als je een dergelijk bedrag neer heb geteld de auto op zijn minst gewassen mag zijn. Dan zou het een top ervaring zijn geweest. Aanrader deze garage.

Betrouwbaar bedrijf

Over de duurzaamheid van de installatie kan ik na 2 dagen nog niks zeggen maar de inbouw is zeer netjes gedaan. Op hele korte termijn nog een afspraak kunnen maken en alles zoals afgesproken geinstalleerd. Kortom, vriendelijke ontvangst, kundig personeel, afspraken worden ook nagekomen (iets wat tegenwoordig helaas niet meer zo vanzelfsprekend is).

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb