keuriog werk geleverd, conform afspraak

Prettig contact, overleg over werkzaamheden. vooraf prijsopgave

perfecte auto garage

zeer kundig bedrijf met verstand van zaken. Bij nood wordt men snel en vriendelijk geholpen

Goede service betaalbaar

Grote expertise en relatief snel geholpen

Electronica problemen relatief snel verholpen. Ook de bijkomende mechanische problemen adequaat verholpen. Aan te bevelen als betrouwbaar bedrijf met grote expertise.

afhandeling correct, komen afspraken na !

Kon op redelijk korte termijn terecht voor het vervangen van een LPI pomp; een iets hogere rekening dan geoffreerd maar verder redelijk correct afgehandeld !

Snelle afspraak, reparaties in overleg, prima communicatie, geen ‘verrassingen en auto nog gewassen

Top!

Voortreffelijk geadviseerd.

Ik werd goed geadviseerd, en men liet een mooi en beter alternatief zien. Bovendien een fijne verkoper zonder gladde praatjes maar met een eerlijk advies.

kwaliteit, betrouwbaar en denkend vanuit klant

Fijne ervaring

Duidelijke communicatie mbt gas inbouw. Bedrijf en ontvangst ruimte schoon. Correct naleving van de Covid regels. Inbouw netjes en professioneel gedaan. Eigenaar weer waar gas inbouw over gaat en geeft vertrouwen.

prima uitleg en montage in de afgesproken tijd.

ik beveel pouls al jaren aan als het gaat om alle lpg vraagstukken, in een woord -vakmensen.

Topzaak

Goed en meedenkende mensen. Eigenaar is een wereld vent

goed geregeld

prima service, danke!

Afspraak brengen ophalen perfect

Afspraak gemaakt voor meerdere dingen goede telefonisch contact Snel en goed

voelde meteen op mijn gemak

ben goed en netjes geholpen

Zeer goede levering van diensten

Geen onverwachte kosten en een duidelijk overzicht. Fijn dat de auto van buiten gepoetst wordt maar mag ook wel van binnen uitgezogen worden bij een grote beurt vind ik persoonlijk. Voor de rest top service :-).

Goede ervaring

Heeft mijn auto netjes gekeurd

Fijne en goede service.

Wij zijn heel goed geholpen, zeer vriendelijk en goede service. Voelden meteen goed toen we daar binnenstapte. Zou er zeker nog eens terugkomen.

Correcte afhandeling.

Nadat ik 2 jaar geleden mijn LPG installatie heb laten inbouwen is de ervaring met Pouls autotechniek alleen maar positief verlopen.Als er bij een beurt buitensporige reparaties nodig zijn wordt men meteen gebeld.Ook de ontvangst en de leenwagen zijn zeer te waarderen.Er is echter een kleine maar en dat is het feit dat ik de rekening digitaal nog niet ontvangen heb.Voor de rest aanbevelenswaardig.

Zeer professioneel autobedrijf

Wij hebben inmiddels onze 4e auto gekocht via Pouls en zijn iedere keer van A tot Z zeer goed geadviseerd en blij met de aankoop van onze auto. Wij raden iedereen Pouls autotechniek aan.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk geholpen door Jan en zijn personeel!

Er is altijd wat...

Na de eerste beurt kreeg ik een brief van het RDW dat ik in overtreding was wegens geen APK en werd bij hoog en laag beweerd dat de keuring wel degelijk aangemeld was... niet dus. En de tweede keer krijg ik een beurt die niet afgesproken was met een nota van twee keer het telefonisch afgesproken bedrag. Maar daar mag je niks over zeggen, want je hebt immers gekregen waar je voor betaalt (!). Jammer, maar deze ezel stoot zich geen derde keer.

Prettig en vertrouwd

Goede service, fijn geholpen met veel geduld en tijd voor het beantwoorden van alle vragen.

Perfectionist op gas gebied

Jan ga zo door. Hoop dat we nog vaker zaken kunnen doen. Met vriendelijke groet Don van Kan

Klasse vakmanschap

Er is technisch onderhoud gedaan aan onze 40 jaar oude Mercedes, die moeizaam liep op LPG. De problemen zijn geanalyseerd en vakkundig opgelost, naar hedendaags inzicht en kennis. De auto loopt perfect op zowel LPG als benzine. Nogmaals bedankt Team Pouls.

Goed ingelicht.

De auto rijdt weer goed op lpg.

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb