Zeer fijne garage

Lpg3 installatie in laten bouwen, zeer netjes, goede communicatie, gratis leenauto. Dikke pluim

Correcte en snelle service

Overleg over eventuele reparaties, prettige afhandeling

Professionele garage

Mercedes ML350 met al 2 jaar probleem dat deze na aantal km rijden oversprong op benzine en na een tijd weer op gas. Bij vorige garage niet op te lossen, Pouls autogarage had binnen 10 minuten oorzaak gevonden, en bij volgende afspraak verdamper vervangen en koelwatersysteem aangepast. Helemaal in orde, chapeau!

Gasanlageneinbau wie man es sich wünscht.

Herr Jan Pouls ist ein sehr Erfahrener Mann der weiß wovon er spricht. Wie immer hat die Firma Pouls sehr gute Arbeit geleistet. Ich kann die Firma Pouls nur weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mercedes E320 V6 , Prins VSI 2.0 met verstopte Gas injectoren

Ik was 15 min verlaat, wegens problemen met mijn Aanhanger, dit was verder gelukkig geen probleem, en zijn ze meteen aan de slag gegaan. Probleem met gas was het slecht rijden als de motor nog koud was, dus alle 6 injectoren ultrasoon laten reinigen en liep weer als een zonnetje, volgende ochtend gelijk met koude motor getest, en schakelde prima over zonder enig motorlampje of slechte loop. Dus heel blij mee, kom zeker nog een keer terug voor Gas Inspectie als dit weer nodig is.. nu weer heerlijk gunstig op gas rondrijden

Prima service wederom!

Reparatie goed uitgevoerd!

Snel en goed geholpen (LPG storing na 7 jaar gebruik)

Luisteren goed naar klacht omschrijving en verhelpen deze zonder onnodig vervangen van onderdelen. Goede uitleg van gemaakte aanpassingen en oorzaak van opgetreden problemen na 7 jaar trouwe dienst van de LPG installatie.

Sehr guter Service und kompetentes Team

Freudliches Personal und technisch sehr kompetent

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Een fijne goede auto gekocht waar ik al een tijd na opzoek was. Een Jeep Grand Cherokee. Door een ongemak op de terugweg na huis. En dat gemeld te hebben. Werd dat zeer gewaardeerd. Door een fijne attentie thuis te krijgen. Ik ben blij met m'n aankoop bij Pouls Autotechniek

goede communicatie en betrokken overleg

snelle accurate diagnose. goed overleg

Klantvriendelijke en snelle afhandeling

Na het mailen van mijn schade werd er snel gehandeld en gereageerd. Binnen 3 dagen alles opgelost en gerepareerd.

Goede service.

Lpg in laten bouwen in mijn megane cc, dit is netjes gedaan, en alles van te voren duidelijk besproken hoe en wat. Bij aflevering van auto werd ook de instalatie netjes uitgelegd Top! en de auto rijd ook heerlijk op lpg

Zoals altijd goed

Na al 35 jaar trouwe klant bij Pouls ben ik nog steeds zeer tevreden over het nakomen van de afspraken en de goede service en klantvriendelijkheid. Kortom een prima garage die ik iedereen aanbeveel.

Heel prettig, vakkundig, netjes.

Goed geholpen door het verplaatsen van de gastoer en het aanbrengen van een trekhaak.

Prima bedrijf

Vooraf geïnformeerd en netjes werk geleverd

Klantvriendelijk

Kundig en een goede service

Top afgehandeld puik werk afgeleverd in een woord super bedankt

Kwam smiddags om 15.30 binnen met een probleem. Gelijk auto naar binnen aan computer door chef monteur . Probleem opgezocht . Ze hadden de waterpomp en thermostaat op voorraad .originele bmw onderdelen voor de bmw 325 zes cilinder. Dat alleen al perfect , want kan eigenlijk auto niet missen . Dus dhr.pouls zei ga maar naar huis we kijken wel of we dit varkentje gewassen kunnen krijgen . En jawel hoor telefoon om 17.35 auto klaar . Dat noem ik nou ns SERVICE. Goed en strak afgeleverd en nog n lekkere cappuccino gehad . Super tevreden

goed geholpen

probleem verholpen volgens afspraak

Kon gelijk komen en snel geholpen

Snel en goed geholpen

Gebrek perfect geholpen

Qq

TOp Service

Gestrand in Roermond, pechhulp snel onderweg en zelfs buiten werktijd nog een nieuwe accu erin zodat ik direct door naar huis kon

Topservice

Als Belg van Holsbeek naar Baarlo rijden voor het onderhoud betekent dat ik heel tevreden ben over de service. Ik raad Pouls aan iedereen aan. Zeer goede en vriendelijke techniekers. Jan, de baas, die nu op pensioen gaat kent al zijn klanten bij naam. De koffie in de wachtruimte is superlekker.

een heel ghoede ervaring

goede uitleg.enzeer goede kwaliteid vakbekwaam

Goede en snelle service

Snel en goed geholpen, leuke man jan

Top!

Duidelijk, goed contact voor, tijdens en na de werkzaamheden. Prijs was oke. Fijn dat de rekening alle info bevat Volgende keer weer!

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb