Goede duidelijke afspraken due nageoomen worden

Fijn contact, kundig.... erg goed!

Fijn contact, kundig.... erg goed!

Fijn dat u mij hebt kunnen helpen in korte tijd

top

Sehr gut

Freundlich. perfekte Arbeit. Ich bin sehr zufrieden.

Vakmanschap mijn regulier garage kwam er niet uit meer dan de rit waard

Snelle service

betrouwbare en goede service

Super service, zonder poeha

Goede duidelijke afspraken vooraf. Leenauto is beschikbaar. Alles netjes afgehandeld. Geen verrassingen. Top!

Goede service en duidelijke uitleg

Goede service en duidelijke uitleg Ook na het inbouwen van de gas installatie

Prettige communicatie, goede afspraken

Kennis van zaken

Mensen die weten waarover ze het hebben en het probleem bij het begin aanpakken. Goed bedrijf, kundige monteurs, en een in de werkplaats meewerkende eigenaar. Het ingredient waar kwaliteit maximaal tot zijn recht komt

Super service, aanrader

Alles volgens afspraak verlopen, hadden een leenauto voor mij beschikbaar. Top bedrijf.

Tevreden

Wij komen al heel wat jaren in de garage Pouls. Dus dat zegt genoeg!

Top!

Snelle, prima service.

Top bedrijf! Wij gingen in eerste instantie met onze Dodge ram naar pouls omdat we een gasreuk hadden. Na volledige diagnose bleek er nog veel meer mis te zijn met onze Dodge. 2 dagen later zouden wij met de auto naar Italië op vakantie gaan en was deze niet veilig! De mensen van pouls hebben alles op alles gezet om onze Dodge klaar te krijgen. Top werk mannen, groetjes uit Italië

Vakkundig, servicegericht maar bovenal vriendelijke APK keuring

Zoals gewend zeer vakkundig en vriendelijk ontvangen, vooral het meedenken vind ik geweldig. Nogmaals bedankt Ben Deckers

Top!

Vriendelijk en behulpzaam.

goed geholpen en op de hoogte gehouden

fijn contact en goed besproken wat er aan de auto gedaan moest worden, toen de auto klaar was kon ik hem direct ophalen.

Je word altijd gelijk geholpen en ze zijn altijd vriendelijk

Sehr gute, freundliche Beratung. Top Einbau vor 7 Jahren und jetzt wieder klasse gelaufen beim LPG Tank Wechsel. Auf jeden Fall zu 100 % zu empfehlen!!!! Egal auch wenn ich dafür über ne Stunde fahren muss. Vielen Dank

Zeer klantvriendelijk.

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Niet alleen als je voor een gewone beurt komt, maar ook als je een “apart probleem” hebt.

Kort maar krachtig

Ik breng s'morgens de auto, s'avonds haal ik hem weer op. Ik werk op loopafstand van garage Pouls. Makkeliker kan het niet. Mocht er iets in de kosten lopen word er telefonisch overlegd.

Perfecte service en reparatie

Prima service. In dit geval klaar terwijl u wacht.

Er is veel vakkennis aanwezig en we worden vakkundig en goed geholpen.

Zie hierboven

Technische experts

Alle medewerkers zijn technisch zeer goed onderlegd, vakmannen met probleemoplossend vermogen en allen experts!

probleem uitstekend opgelost

goede uitleg wat ze gingen doen om het euvel op te lossen.

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb