Echt heel goed (LPG-inbouw)
Bij Pouls Autotechniek heb ik een Prins VSI-DI LPG-installatie laten inbouwen in mijn Lexus GS450h (een V6 full hybrid met eCVT en af fabriek uitgerust met zowel indirecte injectie als directe injectie => 12 injectoren!), dus qua configuratie was het best een uitdagende en niet-alledaagse opdracht denk ik.
In het voortraject onderscheidde Pouls (Guus) zich direct al t.o.v. andere aanbieders omdat ze als enige partij opvolging gaf aan mijn offerte aanvraag. Er werd elke paar weken even gebeld met de vraag of ik nog aanvullende info nodig had om een keuze te kunnen maken (ik had 3 bedrijven een offerte laten maken). Dat vond ik erg prettig, temeer omdat het toch ook over een aanzienlijk bedrag ging (lees: GUNFACTOR!)
Uiteindelijk ondermeer hierom - en ook vanwege hun uitgebreide ervaring met Toyota/Lexus hybride auto's en directe technieklijntjes met fabrikant Prins in Eindhoven - gekozen voor Pouls.
Op geen enkele manier spijt gehad:
* Vooraf samen bekeken waar de aansluitnippel (ik wilde een Belgische, ook dat was gewoon mogelijk) en LPG/benzine switch het beste gemonteerd konden worden
* De technische vragen / zorgen die ik vooraf had werden rustig en kundig beantwoord / weggenomen
* Gratis Leenauto tijdens de inbouwweek
* 25L LPG in de tank bij aflevering
* Inbouw gedaan met verstand (alle reguliere onderhoud aan de motor kan gewoon nog gedaan worden zonder dat daarbij LPG-componenten in de weg zitten
Maar daar bleef het niet bij:
Na 15k km had ik nog wat finetuning verzoekjes die het rijden op LPG voor mij nog net wat fijner zouden kunnen maken.
Ook dit werd professioneel opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost; de rij-ervaring op LPG is wat mij betreft van 90% naar 100% gegaan, echt top!
Voor de 4 uur die ze daarbij aan de auto gewerkt hebben werden geen kosten aangerekend; dat viel onder de nazorg/service (!)
Echt geweldig.
Dus ja: ik kan Pouls Autotechniek 100% aanbevelen, zéker als je iets speciaals wil of specifieke wensen hebt t.a.v. LPG-inbouw!