Laden reviews...
143 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent een sterke klantenservice en professioneel personeel. Klanten waarderen heldere uitleg, betrouwbaarheid en vakmanschap. Het algemene beeld is positief, met aandacht voor kwaliteit en waarde.
goede service
31 July 2026
richard frenken
Weert
Gewoon gaan, goed services. Aan alles is te zien dat het een degelijk bedrijf is. Guus, tweede generatie ondernemer, is gepasioneerd over het product wat zij bieden. Prettige man en zichtbaar kennis van zaken. Gewoon gaan.
21 July 2026
Gertjan
ZAANDAM
Altijd correct,goede monteurs, word gelijk geholpen als t kan. Kom er al heel lang en nog nooit een slechte ervaring gehad!!!
20 July 2026
Resi
Baarlo
Dit is de tweede toyota 4x4 waar pouls lpg heeft ingebouwd. De eerste was zo netjes ingebouwd (nooit iets mee gehad) dat ik bij de aankoop van de toyota 76 weer naar Guus belde voor een afspraak. Het leuke hier is dat ze nog weten wie je bent! Na een fijn gesprek vol advies en tips, de afspraak gemaakt om de auto op zaterdag ochtend te brengen (140 KM). Dan is er alle tijd om te kijken wat voor tank, welke plaats waar de vulnippel enz. Na 1 week weer ophalen volgens afspraak. Dan is er alle tijd om voor uitleg. Ook deze is weer super netjes ingebouwd met een 180 liter tank. Graag wil ik Guus en zijn team hiervoor bedanken. Kors van Roon
20 July 2026
Kors
Hooge Zwaluwe
Kundige en vriendelijke mensen die er duidelijk met hart en ziel werken. Onze auto kreeg een grote beurt is goed nagekeken. Wij zijn erg tevreden over deze garage.
13 July 2026
Maria
Utrecht
Net bedrijf, fijne mensen, duidelijke afspraken. De mensen zijn kundig en bekwaan. Product is mooi en kundig geinstalleerd. Zijn specialisten op het gebied van LPG en werken zeer nauw samen met de fabrikant. Daarnaast zijn het zeer kundige automonteurs die weten wat ze doen. Guus is prima vent waar je heel duidelijke en goede afspraken mee maakt die ze nakomen. Kortom een zeer goed bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen voor LPG maar zeker ook voor alle andere technische auto werkzaamheden.
10 July 2026
Pieter
Roermond
Ik heb mijn Mercedes ML63 AMG door Pouls Autotechniek laten voorzien van een LPG-installatie. Omdat dit geen alledaagse auto is, stelde ik daar erg hoge eisen aan. Ik ben behoorlijk kritisch als het om auto's gaat en let op ieder detail. Ik kan niet anders zeggen dan dat het eindresultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Alles is uitzonderlijk netjes en doordacht gemonteerd, bekabeling en leidingen zijn strak weggewerkt en het geheel oogt alsof het zo af fabriek geleverd is. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan afwerking, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast verliep de communicatie prettig en werd er echt meegedacht. Je merkt aan alles dat hier vakmensen werken die trots zijn op hun werk en geen genoegen nemen met half werk. Ik kan Pouls Autotechniek dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Beter had ik het eerlijk gezegd niet kunnen wensen.
10 July 2026
Tim Kloos
Hellevoetsluis
Keurig en vriendelijk personeel. Prima gerepareerd. Extra werk ben ik over gebeld. Gratis huurauto.
9 July 2026
Rob
Den Haag
Nooit problemen gehand na 14 onderhout van een chevrolet avalanche
7 July 2026
Peter (Marcel)
mol belgie
Zeer goed en snel geholpen, vakkundige eigenaar en medewerkers
5 July 2026
margriet
Beringe
Ben zeer tevreden over de reparatie van gemeld defect aan gasinstallatie
3 July 2026
Ruijters
Roermond
Zeer deskundige medewerkers, gemotiveerd en vriendelijk
2 July 2026
Ger
Zutendaal
Al bijna 50 jaar klant, dat zegt genoeg
29 June 2026
José
Baarlo
uitgebreide uitleg over aankoop. Niet opdringerig maar denkt goed met je mee. Zeer tevreden
25 June 2026
Anno en Monique
HoutBlerick
Mooi bedrijf kundig en vriendelijk
25 June 2026
Ivonne
Steyl
Altijd goed advies en goede hulp
22 June 2026
Paulus
Harkema
Een professionele autoservice.Alle respect!
20 June 2026
Sorin Sotrocan
Venlo
Super bedrijf Doen hun werk goed,Top
19 June 2026
Nenad
Herten
zeer klantvriendelijk en deskundig
9 June 2026
Joep en Gerda
Baarlo
Paar jaar hier klant en het team heeft heel veel ervaring met veel vakkennis. En zeer meedenkend. Geweldig
8 June 2026
Arthur
8 June 2026
Josette
BAARLO
De werkzaamheden die zijn gedaan aan onze 27-jaar gebruikte Volvo: 3 motorsteunen vervangen, airco gecontroleerd en gevuld, remschijven achterwielen vervangen (1 was krom), nieuwe remblokken gemonteerd, klem uitlaat vervangen, apk. De volgende tekst heb ik na het ophalen van onze auto aan het personeel van Pouls gestuurd: Bedankt voor het prima werk dat aan onze Volvo is gedaan. Hij rijdt weer super! Doordat het motorblok nu beter ‘op zijn plaats’ blijft, en minder kantelt tijdens acceleratie, gaat schakelen ook stiller en soepeler, en is de ‘kloink’ in de aandrijflijn, die soms te horen was bij gas loslaten en weer intrappen, helemaal weg. Dát, en het boterzachte remgenot maken het rijden weer super. Dank aan de monteurs!
7 June 2026
Roel
Wessem
Ondanks de drukte toch snel geholpen met een accuut probleem. Goede service, duidelijke communicatie en correcte afhandeling. Zeer tevreden.
5 June 2026
Jan
Baarlo
Goede en prettige communicatie vanaf het eerste belletje. Ik weet steeds waar ik aan toe ben en dat is zo fijn. Een voorbeeld: als de oorzaak is gevonden, wordt ik eerst gebeld voordat de reparatie begint. Ik krijg uitleg over de oorzaak en een schatting van de kosten. Dit schatting blijkt altijd te kloppen. Kortom, fijne mensen en een betrouwbare service.
5 June 2026
Wim