Goed werk maar meteen problemen
Ik had de LPG-installatie van mijn Jaguar XJ6 uit 1974 bij hen laten reviseren en aanpassen. Ze hebben duidelijk ervaring en gelukkig hadden ze alle juiste onderdelen in huis en hebben ze alles netjes in orde kunnen maken.
Maar de volgende dag had ik meteen pech met de auto. Ik was onderweg naar een afspraak en na ongeveer tien minuten rijden, de motor was goed op temperatuur, schakelde ik over van LPG naar benzine. Plotseling viel de motor uit. Ik kon nog net langs de kant van de weg stoppen, maar de auto wilde niet meer starten, niet op benzine en ook niet op LPG.
Ik zal niet op alle details ingaan, maar uiteindelijk bleek dat de carburateurs volledig droog stonden: er kwam geen benzine meer in de motor. Ik heb meer dan twee uur langs de weg gestaan, mijn afspraak gemist en veel stress gehad.
Mijn conclusie is dat men na de werkzaamheden niet heeft gecontroleerd of de auto nog goed op benzine liep.
Nu, na deze vervelende ervaring, loopt de auto gelukkig weer super en heb ik verder geen klachten.