SuperService

Zie hierboven altijd toch weer top de service daar

Goede service, erg tevreden!

Bedank,ik ben zeer tevreden met de reparatie, mijn auto rijdt weer perfect!

Top Service, freundlich, Termin wurde eingehalten

Es war nur ein Service angemeldet. Ein zufällig entdecktes Teil wurde sofort ausgetauscht. Einfach Spitze

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

TOP bedrijf!

Pouls is een bedrijf wat oog heeft voor detail en kwaliteit. Reeds vele jaren klant en ze weten een goede balans te houden tussen enerzijds behoud van goed werk en kwaliteit zonder concessies hierin te doen maar anderzijds mee te denken om geen onnodige kosten te maken. Geen makkelijke balans voor de meeste bedrijven! Goede service en goede terugkoppeling tijdens reparaties.

Zeer goede ervaring monteur technisch en plannings afspraken zeer correct

Goede service en betrouwbaar.

Snel geholpen

Perfecte service.

Top bedrijf

Afspraak is afspraak! Altijd bereid mee te denken en een stapje extra te zetten! Prijs-kwaliteit verhouding prima.

prima vakkundige garage en gasvrij

GEWELDIG

Betrüger

Niet tevreden. Ik ben echt teleurgesteld in dit bedrijf. De slechtste ervaring die ik ooit heb gehad. Het zijn complete **********. Ze zijn alleen maar uit op geld verdienen en verzinnen allerlei mooie verhalen. Ze hebben absoluut geen verstand van LPG. Hoewel mijn auto op LPG reed, een Leaf, werkte de schakelaar niet meer. Alle waarschuwingslampjes knipperden. Hebben ze uiteindelijk het LPG-systeem beschadigd? Zo erg zelfs dat hij helemaal niet meer wilde rijden. En ze zouden drie uur hebben gezocht naar het probleem? Niets gevonden? En toen hebben ze me meer dan € 300 in rekening gebracht? Ze hebben mijn geld afgepakt voor een service die ze niet hebben geleverd. Uiteindelijk was ik zelfs helemaal niets meer waard? Hoewel mijn auto op LPG reed, deed hij het uiteindelijk niet meer. Dus mensen, zoek alsjeblieft een andere garage. Nooit meer. Ik ga juridische stappen ondernemen tegen dit bedrijf. Ik heb mijn auto vandaag naar een andere garage in Duitsland gebracht. En hoe hebben ze hem gerepareerd? In 20 minuten. In Nederland lukte het ze niet, waar het drie uur duurde. Ik heb bewijs van de garage. Ik ga dit bedrijf aanklagen. Of ze geven me mijn geld terug, of ik klaag hen aan.

Prima en eerlijke service

Prijs was lager dan verwacht.

top

zoals altijd top service

Sehr gut

Sehr gut immer sehr freundlich mehr als 5 Sterne .Sollten sich Deutsche Werkstätten Mal abschauen. danke bis zum kommenden Termin. Uwe Liebezeit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vriendelijk, goede en snelle service.

De auto was snel gerepareerd had zelf ook al gezocht wat het probleem was. Kreeg 10 a 15% teveel LPG. Met deze diagnose bij Pouls geweest omdat ik mezelf nooit heb verdiept in LPG installaties. Werd netjes op de hoogte gehouden van de gang van zaken zoals kosten van reparatie enz… enz…

Ik kwam bij Pouls Autotechniek eigenlijk kijken naar een andere auto, maar mijn oog viel direct op een prachtige Opel Mokka met LPG-installatie. In eerste instantie dacht ik dat rijden op LPG fors duurder zou zijn, maar na wat uitleg en vergelijken bleek het verschil in wegenbelasting slechts een tientje per maand! Aan de pomp betaal ik nu juist flink minder, én ik rij ook nog eens milieuvriendelijker. LPG is een bijproduct van olieraffinage en stoot veel minder CO₂, fijnstof en stikstofoxiden uit dan benzine of diesel. Dat voelt toch beter! De service bij Pouls was top: eerlijk, deskundig en zonder verkooppraatjes. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en denken echt met je mee. Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop en met de manier waarop alles is verlopen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en eerlijke service!

Alles klopt bij Pouls,de afspraak inplannen,de werkzaamheden en bovenal de service mbt mijn mobiele ongemakken.Ik kan alleen maar cocluderen dat Pouls autoservice datgene levert wat klanten graag zien!Ga zo door....

Echt heel goed (LPG-inbouw)

Bij Pouls Autotechniek heb ik een Prins VSI-DI LPG-installatie laten inbouwen in mijn Lexus GS450h (een V6 full hybrid met eCVT en af fabriek uitgerust met zowel indirecte injectie als directe injectie => 12 injectoren!), dus qua configuratie was het best een uitdagende en niet-alledaagse opdracht denk ik. In het voortraject onderscheidde Pouls (Guus) zich direct al t.o.v. andere aanbieders omdat ze als enige partij opvolging gaf aan mijn offerte aanvraag. Er werd elke paar weken even gebeld met de vraag of ik nog aanvullende info nodig had om een keuze te kunnen maken (ik had 3 bedrijven een offerte laten maken). Dat vond ik erg prettig, temeer omdat het toch ook over een aanzienlijk bedrag ging (lees: GUNFACTOR!) Uiteindelijk ondermeer hierom - en ook vanwege hun uitgebreide ervaring met Toyota/Lexus hybride auto's en directe technieklijntjes met fabrikant Prins in Eindhoven - gekozen voor Pouls. Op geen enkele manier spijt gehad: * Vooraf samen bekeken waar de aansluitnippel (ik wilde een Belgische, ook dat was gewoon mogelijk) en LPG/benzine switch het beste gemonteerd konden worden * De technische vragen / zorgen die ik vooraf had werden rustig en kundig beantwoord / weggenomen * Gratis Leenauto tijdens de inbouwweek * 25L LPG in de tank bij aflevering * Inbouw gedaan met verstand (alle reguliere onderhoud aan de motor kan gewoon nog gedaan worden zonder dat daarbij LPG-componenten in de weg zitten Maar daar bleef het niet bij: Na 15k km had ik nog wat finetuning verzoekjes die het rijden op LPG voor mij nog net wat fijner zouden kunnen maken. Ook dit werd professioneel opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost; de rij-ervaring op LPG is wat mij betreft van 90% naar 100% gegaan, echt top! Voor de 4 uur die ze daarbij aan de auto gewerkt hebben werden geen kosten aangerekend; dat viel onder de nazorg/service (!) Echt geweldig. Dus ja: ik kan Pouls Autotechniek 100% aanbevelen, zéker als je iets speciaals wil of specifieke wensen hebt t.a.v. LPG-inbouw!

Wilde storing aan mijn auto laten onderzoeken

Ben zeer correct geholpen. Goede uitleg over de analyse waarmee ik goed verder er kan.

Geen verrassingen, alles duidelijk.

Idem

uitstekende service, 2 dikke duimen.

Al ruim 35 jaar klant en altijd wordt er meegedacht, goed gecommuniceerd, zijn er duidelijke afspraken. Iedere keer, ook nu, krijg ik deze uitstekende service. En hier is ook nog tijd voor een praatje.

Prima service doen wat ze zeggen

Goede service hier met gratis leenauto Nooit probleem geweest altijd prima

GOEDE SERVICE ZONDER POESPAS

ZONDER POESPAS ZEI IK

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen en goed advies en een leenauto

Super Auto Garage

Top competente en vriendelijke service. Ook specialistische kennis van US Amerikaanse auto‘s! Aan Guus en het team mijn hartelijke dank! Mark Schadlu

voortreffelijk

Goede service en kennis van zaken

zeer goed en heel vakkundige medewerkers

alle werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb