Laden reviews...
149 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent een sterke klantenservice en professioneel personeel. Klanten waarderen heldere uitleg, betrouwbaarheid en vakmanschap. Het algemene beeld is positief, met aandacht voor kwaliteit en waarde.
Ik kom al jaren bij pouls echt top serive Vriendelijk en behulpzaam echt een aanrader
15 September 2026
Harrie
Sittard
Vakkundig personeel. Kundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Je krijgt goed advies.
14 September 2026
Rien
Grubbenvorst
prettige samenwerking
7 September 2026
Sander Huibers
Lienden
Altijd goed geholpen en goed advies gekregen. Vakkundige reparaties en op tijd met afspraken.
3 September 2026
Jacq
28 August 2026
Dominique Janssen
EIJSDEN
Het betrof een eerste ervaring met Pouls Autotechniek B.V. Onderhoud aan Mini Cooper S JCW. Eerlijke en duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden inclusief de bijbehorende verwachte kosten. Geen verrassingen achteraf dus!
27 August 2026
Luuk
Venlo
Afspraak ook op korte termijn te maken, meedenken en goede terugkoppeling.
20 August 2026
Frank
Top garage
13 August 2026
Matthieu
aVenlo
Pouls levert mij al 20 jaar vakwerk en communiceert daar goed over. Na de jaarlijkse onderhoudsbeurt kan ik steeds een heel jaar vooruit zonder extra kosten. Niet naast de deur maar altijd een nette leenauto.
9 August 2026
Kees
Goirle
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, netjes ontvangen en nemen de tijd. Bedrijf kijkt mee naar de mogelijkheden, en denkt mee in oplossingen. Dus zeker een aanrader om een auto te kopen.
6 August 2026
Patrick
Erp
kennis op hoog niveau, perfecte service, passie voor de zaak, extreem klanten vriendelijk
6 August 2026
Uta
Nijmegen
Zoals altijd weer goed geregeld.
5 August 2026
Jan
Kessel
Ik had gas laten inbouwen in mijn gmc Erg goed geholpen en goede uitleg gehad
4 August 2026
Jasper
Schijndel
Ik kom voor mijn LPG via een andere garage bij Pouls terecht. Doorheen de jaren altijd correct geholpen. Mijn laatste bezoek werd er een foutmelding gedetecteerd die mijn andere garage ook had gezien maar ze niet kon oplossen zo werd me verteld. Bij Pouls werd dit probleem wel meteen herkend en hersteld en mijn wagen rijdt nu perfect en de prijs was ook zeer correct. Het gaat ook niet om een moment. Je kan eens een goede of een slechte ervaring hebben. Dit gaat over jarenlang correcte service bieden. Dus ja, zeer tevreden en een aanrader.
3 August 2026
Dirk Mardaga
Oudsbergen
Seht tolle Firma, mit sehr netten Menschen, die sich umgehend gekümmert haben. Immer gerne wieder................
3 August 2026
Lars
Deutschland
bekwaam en betrouwbaar en betaalbaar en maken voor vaste klanten snel tijd om de auto te repareren zodat weer snel gereden kan worden.
2 August 2026
Gebroeders Smeets
Maasbree
Zonder een afspraak werd ik ondanks een mindere bezetting toch snel en goed geholpen. Ze wilden mij echt helpen met mijn probleem.
2 August 2026
Hans
Baarlo
Goede afspraken, uitstekende service.
1 August 2026
Jeffrey
Hegelsom
goede service
31 July 2026
richard frenken
Weert
Gewoon gaan, goed services. Aan alles is te zien dat het een degelijk bedrijf is. Guus, tweede generatie ondernemer, is gepasioneerd over het product wat zij bieden. Prettige man en zichtbaar kennis van zaken. Gewoon gaan.
21 July 2026
Gertjan
ZAANDAM
Altijd correct,goede monteurs, word gelijk geholpen als t kan. Kom er al heel lang en nog nooit een slechte ervaring gehad!!!
20 July 2026
Resi
Baarlo
Dit is de tweede toyota 4x4 waar pouls lpg heeft ingebouwd. De eerste was zo netjes ingebouwd (nooit iets mee gehad) dat ik bij de aankoop van de toyota 76 weer naar Guus belde voor een afspraak. Het leuke hier is dat ze nog weten wie je bent! Na een fijn gesprek vol advies en tips, de afspraak gemaakt om de auto op zaterdag ochtend te brengen (140 KM). Dan is er alle tijd om te kijken wat voor tank, welke plaats waar de vulnippel enz. Na 1 week weer ophalen volgens afspraak. Dan is er alle tijd om voor uitleg. Ook deze is weer super netjes ingebouwd met een 180 liter tank. Graag wil ik Guus en zijn team hiervoor bedanken. Kors van Roon
20 July 2026
Kors
Hooge Zwaluwe
Kundige en vriendelijke mensen die er duidelijk met hart en ziel werken. Onze auto kreeg een grote beurt is goed nagekeken. Wij zijn erg tevreden over deze garage.
13 July 2026
Maria
Utrecht
Net bedrijf, fijne mensen, duidelijke afspraken. De mensen zijn kundig en bekwaan. Product is mooi en kundig geinstalleerd. Zijn specialisten op het gebied van LPG en werken zeer nauw samen met de fabrikant. Daarnaast zijn het zeer kundige automonteurs die weten wat ze doen. Guus is prima vent waar je heel duidelijke en goede afspraken mee maakt die ze nakomen. Kortom een zeer goed bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen voor LPG maar zeker ook voor alle andere technische auto werkzaamheden.
10 July 2026
Pieter
Roermond
Ik heb mijn Mercedes ML63 AMG door Pouls Autotechniek laten voorzien van een LPG-installatie. Omdat dit geen alledaagse auto is, stelde ik daar erg hoge eisen aan. Ik ben behoorlijk kritisch als het om auto's gaat en let op ieder detail. Ik kan niet anders zeggen dan dat het eindresultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Alles is uitzonderlijk netjes en doordacht gemonteerd, bekabeling en leidingen zijn strak weggewerkt en het geheel oogt alsof het zo af fabriek geleverd is. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan afwerking, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast verliep de communicatie prettig en werd er echt meegedacht. Je merkt aan alles dat hier vakmensen werken die trots zijn op hun werk en geen genoegen nemen met half werk. Ik kan Pouls Autotechniek dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Beter had ik het eerlijk gezegd niet kunnen wensen.
10 July 2026
Tim Kloos