Netjes en eerlijk advies

Goed advies kundige reparatie

Goede service, netjes geholpen.

Fijne mensen, goede service, netjes geholpen

Blij met het eerlijke advies en ervaring met Amerikaanse auto's.

HB heeft mijn Dodge Charger voorzien van een "daytona" look met striping en klepspoiler. De APK is gedaan en de remmen hebben een upgrade gekregen met gegroefde en geboorde remschijven rondom. Ik heb goed advies gehad en ik kan weer veilig en met veel plezier de weg op!

Super !

Zaterdag was even druk, maar door vrijwilligers snel geholpen !!!

Netjes geholpen

Er waren een aantal dingen die extra aan de auto moesten gebeuren en die nodig waren maar daar werd netjes vantevoren over gebeld.

Geen gedoe, gewoon gedaan wat gedaan moest worden.

Betrouwbaar

Apk en kleine service beurt. Precies volgens afspraak verlopen. Zeer klantvriendelijk en geen verrassingen achteraf.

Vakkundig geholpen en gezellig.

Auto apk beurt gegeven en winterbanden gewisseld. Prima en ook pro-actief accu vervangen. Al jaren met veel plezier auto’s in onderhoud bij Henry. Zeer behulpzaam en vakkundig. Daarnaast ook gezellig om langs te gaan.

Goed en snel

Goede service + vriendelijke personeel + snel geholpen.

Goede service !!

Reparatie goed uitgevoerd, vlak voor onze vakantie.

Prima!

Goede service.

Een goede ervaring. Apk uit laten voeren en als er iets is met de auto bellen ze netjes eerst voordat ze het gaan maken

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf

Nette bus gehuurd. Snelle afhandeling

Netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de reparatie en kosten. Prima service

Geweldige service

Zeer bekwaam in het vinden van een goede auto voor het doel en prijs!

Goede service, vriendelijke en snelle afhandeling

Al diverse keren auto gehuurd, elke keer snel respons op aanvraag, vriendelijke afhandeling tijdens ophalen en terugbrengen en binnen 2 dagen borgsom teruggestort op rekening. Ik kom hier zeker terug.

Een hele goede dienstverlening

Snel en soepel ingespeeld op acute situatie

Altijd goed

Altijd goed

Na eerst een verkeerde bestelling later weer goedgekomen

Zie tekst hierboven

Zoals altijd uitstekend

Kundig, snel, vriendelijk Klantgericht Prijs zeer redelijk Auto rijdt weer als een zonnetje.

TOP

Goede snelle service.

Goede, snelle service

Professioneel bedrijf, goede service en vriendelijk personeel.

Werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd, maar erg prijzig en een tegenvaller.

De werkzaamheden die bij de grote onderhoudsbeurt horen zijn goed en zorgvuldig uitgevoerd. De prijzen van de onderdelen zijn wel zeer hoog als je het vergelijkt met de prijzen die je zelf zou betalen als je ze online koopt (remblokkenset, oliefilter etc,). Wat ik wel erg jammer vind is dat bij het monteren van spiegelkappen een glas is gebroken en ik vervolgens zelf voor 2 nieuwe spiegels heb moeten betalen. Ik vind dit tot het bedrijfsrisico horen. Als je iets zelf onnodig stuk maakt kan je het niet doorberekenen aan de klant.

Vriendelijken goed geholpen

Biesboschhaven Zuid 17