Duidelijk, correct en snelle service.

Er word goed naar je geluisterd en de reparaties worden correct uitgevoerd.

Weinig ervaring voor het eerst Alleen een autokeuring laten doen

alles goed geregeld

alles was goed gerepareerd

ondanks wat tegenslag topservice

na herstel van de auto wat overigens prima is opgelost is een andere probleem ontstaan. De onderdelen hiervoor waren niet meer leverbaar maar door hun zoektocht is alles toch opgelost, prima bedrijf, vriendelijke en vakkundige mensen

Na telefonische afspraak kleine beurt goed uitgevoerd.

Auto is na 6,5 jaar en 75000km bij deze garage in goede staat gebleven. Verwacht dat dit nog jaren zo zal blijven.

Helemaal top

Vriendelijke mensen, geduld, alles is zo geregeld, denken met je mee. Kon dezelfde dag terecht voor 2 voorbanden. Alles snel en goed geregeld, en we kunnen weer veilig op pad. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Mariëlle

Super service

Afspraak op korte termijn Levering op afgesproken tijdstip

Snel, flexibel en vriendelijk.

Hele goede service en vriendelijk personeel

Ik werd direct geholpen met mijn auto en kon hem daarna gelijk alweer ophalen. Ook het personeel is heel vriendelijk. Ik zou er zeker weer terugkomen!

Niks is teveel.

Vriendelijk, behulpzaam, goede service en denken met de klant mee voor oplossingen. Helemaal top.

Vriendelijk en service gericht.

Prettige samenwerking

Super service

Fijne bus en goede service. Geen gedoe en snel geregeld.

Vriendelijke dienstverlening.. Ik ben heel tevreden.

Top bedrijf met goede service en vakmanschap

HB Autocentrum is mij heel goed bevallen. Ik had een klacht met mijn Dodge ram en er waren meerdere bedrijven die dachten wat het was. Het zou de nokkenas moeten zijn. Na een goed gesprek met Henry Bikker, heb ik de Dodge daar heen gebracht en al vrij snel was het duidelijk dat het de bobines waren, bobines vervangen en auto loopt weer geweldig. HB autocentrum is zeker een aanraden, je word gelijk goed geholpen en staan zeker voor je klaar.

Prettig contact, uitstekende service

Altijd goed!

De enige garage waar ik met vertrouwen mijn Dodge Charger breng.

Prima verhuurbedrijf!

Netjes en goed geholpen, bakwagen was schoon en goed klaargezet.

proffesionals en goede service

Prima bakwagen

Goede nette bakwagen.

Goed en snel geholpen

Goed en snelle service

Prima garage, fijne mensen, goede service

Snelle service, fijne mensen. Goede service. Vwb prijs, mag wel iets voordeliger voor een "dorpsgarage"

prijs / kwaliteit verhouding is super

dik tevreden

Fantastisch

Even seizoenswissel banden zo geregeld

Zeer goede ervaring.

Goede service, alles volgens afspraak goed uitgevoerd.

Biesboschhaven Zuid 17

4251NM Werkendam