Prettige sfeer, vriendelijke mensen, prima service.
Klantvriendelijk en klantgericht! Mooi familiebedrijf waar je nog ouderwets goed geholpen wordt! Goede service en de zaken worden snel en vakkundig afgehandeld.
Via voorafgaande offerte geselecteerd uit drie bedrijven in de omgeving. Niet vanwege de goedkoopste prijs maar vanwege het goed uitgewerkte reparatievoorstel. (vacuumpomp / stuurpomp; remmen)
Zeer Klantvriendelijk en alle tijd voor de klant.
Deskundig, vriendelijk, goede communicatie.
wij hebben een gebruikte hyunda i 30cw gekocht bij autocentrum Werkendam. de auto verkeerde in nieuwstaat. de inruilprijs voor onze auto viel ons erg mee. de zes maanden garantie, werd keurig netjes gedaan. onze airco werd bij gevuld. het het achterdeur slot werd probleemloos vervangen, wat men belooft doen ze ook. we komen zeker weer voor een auto hier terug.
Goed, erg service gericht zeker als je aangeeft wat er aan de hand is.
Goede inruil kunnen doen en duidelijk afspraken meegemaakt en prima nagekomen. Klantgericht en ze leveren een goede service. Van harte aanbevolen.
Betrouwbaar,snel,uitstekende service,begrijpbare kosten.
Heel goed en vriendelijk geholpen. Een hele goede ervaring.
Goede voorlichting bij aankoop auto (Fiat 500). Betrouwbare informatie en nakomen van wat beloofd is. De eerste indruk van bedrijf en medewerker verkoop wekten vertrouwen, dit vertrouwen is zonder meer zo gebleven.
In de zoektocht naar een andere tweedehands auto via de site terecht gekomen in werkendam. Prettige ontvangst mooie auto en een goede prijs voor een voor de handel geen standaard auto. Op het ophalen ging zoals afgesproken.