de ervaring is goed wat reparaties aan gaat, alleen ik kreeg 4 aanbiedingen voor een APK van € 29 tot € 51 Auto Centrum was met €51 de duurste ,je mag dan wel verwachten dat ze voor die prijs zorgvuldig met je spullen om gaan ,maar helaas van de kofferbak maakte ze een puinhoop , gevolg een kapot pak limonade ,en kon ik thuis de troep opruimen
Fijn garagebedrijf. Goede ontvangst No nonsens Goede vakmensen. Een aanbeveling.
Goede service en een uitstekende wagen
Prima bedrijf, Goede service. Komt afspraken na.
een bedrijf die weet wat de klant wil.
Ervaring goed, busje gehuurd. zou fijner zijn als je die iets eerder kan halen op de zaterdag.
Positief, vriendelijk, behulpzaam, meedenken.
Snel, vriendelijk, heel klantgericht, fijne service!
Voor de eerste keer een auto gekocht goede service
Huur er iedere dinsdag een auto, wat direct opvalt dat als je binnenkomt er een prettige sfeer is en iedereen op de werkvloer zeer klantvriendelijk is! Afspraken worden nagekomen en de service gaat zelfs zo ver dat bij vorst de auto voorverwarmd voor je klaar staat!
Betrouwbaar, eerlijk en helpen waar dat mogelijk is. Geen alternatief nodig.
Prima klantgericht bedrijf. Goede service
Deskundige en snelle service met een goed gevoel voor de klant!
Zeer goed. Ik belde laat op Zaterdag middag. Was eerst ergens anders geweest, maar wilde mij eigenlijk niet helpen. Autocentrum Werkendam wel. Gaf ook oplossingen en ondanks dit late tijd stip op Zaterdag toch geholpen. Top
Een goede garage maar heeft het veel tedruk, als je een afspraak maakt dan moet je soms meer dan een week wachten, niet erg als je voertuig niet gelijk nodig hebt.
vriendelijk ontvangst door verkoper, niet te opdringerig! De onderhandeling hebben wij positief ervaren. Wij hebben hier een Occasion aangeschaft en inruil van onze eigen auto.