Net bedrijf
Super ervaring. Op vakantie met autopech. Gelijk geholpen ondanks onderbezetting van personeel i.v.m. vakantie daar. Personeel haalt zelf vervangend onderdeel i.v.m. tijdsbesparing reparatie. Remlichten werken weer prima!
Goede en snelle service bij huren van een bedrijfsbus. De bus was netjes.
Goed bedrijf ! De eigenaar tevens verkoper van de auto is zo als het in de autohandel zou moeten zijn . Niet Haastig en proberen het maar zo vlug mogelijk af te handelen , neemt alle tijd voor je . Ook voor het onderhandelen in de prijs staat hij open . Als je een auto wilt kopen ga daar heen . Hier wordt alles eerlijk verteld .
Heel vriendelijke ontvangst, fijne open mensen die er alles aan doen om je echt klant te voelen volgens de regels \"DE KLANT IS KONING\" en \"AFSPRAAK IS AFSPRAAK\".
Dit is wel een bedrijf dat niet zoveel berekend voor een onderhouds beurd, ik noem geen namen maar er zijn er in w-dam die gerust met zoeken vele honderden euro,s je benadelen. Je bent er niet bij. daar profiteren hun van denk ik
Prima, zowel afspraak maken als afspraken nakomen.
goede kwaliteit en perfecte service en heel vriendelijk personeel
goede service
Prima, vriendelijk en je wordt goed geholpen. Verder zijn ze zeer behulpzaam en staan open voor vragen als je die hebt.
Vriendelijk en snel. Lekker autootje gehuurd! Top!
`vanmiddag om 12;30 een probleem met de bedrijfsauto van de werkendamse verwarmings centrale om 13:45 WORDT IK GEBELD DAT DE AUTO HEDENMIDDAG AL GEREPAREERD KAN WORDEN, DUS EEN WARME DOUCHE VOOR AUTCENTRUM WERKENDAM
Bedrijf met een open structuur, Je kunt de monteur rechtstreeks benaderen voor een storing bijv. Geen wachttijd bij oplossen storing. Koffie staat altijd klaar. Gemoedelijke sfeer voor de klanten.