Goede keuze voor het huren van een bus
De huurauto die ik huurde was in zeer goede staat en de planning en papierwerk werd netjes afgehandeld
goede service , vriendelijk en correkte afhandeling van afgesproken afspraken.
Meedenken naar oplossingen en altijd bereid. Ook tussendoor zonder afspraak.
super
Ik heb een prima ervaring gehad bij dit bedrijf
Grote bestelwagen gehuurd, keurige nieuwe wagen, prima service, goede prijs. Alleen openingstijden zouden op zaterdag wat vroeger mogen.
Zeer goede service, vriendelijke behulpzame mensen.
Goed geen probleem erg vriendelijk
Altijd goed: Goed bereikbaar om te overleggen en ze nemen altijd eerst contact op indien iets aan de orde is dat buiten de eerste inschatting valt voor overleg. Kwaliteit van het werk is steeds goed geweest. Ben er klant vanaf het moment dat de nieuwe eigenaren optraden en steeds hoge kwaliteit gekregen. Zowel voor \"slechts\"een apk als een complexe reparatie enige tijd geleden die ze goedkoper konden doen dan de merkdealer had voorgesteld.En met succes.
goede service
Alleen maar goede ervaringen
snelle terugkoppeling op internet aankoop van trekhaak. Prima contact en service.
Fijne garage en je word netjes geholpen.
Men is zeer klantvriendelijk, servicegericht en wel zakelijk
Betrouwbaar en snel!