meer als goed
Goede ne snelle service
Goed en super dat we de bus meekregen voor de prijs van de caddy
Eerst auto daar gekocht en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben tot op heden. Op eerst dag brak er spontaan een kabeltje af waardoor schakelen niet meer ging, maar garage haalde de auto direct op (op vrijdagavond nog wel) en belde zaterdag al weer dat het was gemaakt. Dat is nog eens een service
Ik heb hier een huurauto gehuurd.
Juiste en vlotte behandeling. Komen de afspraken goed na. Je wordt netjes en eerlijk geholpen en er wordt ook naar je geluisterd.
Uitstekende, snelle en persoonlijke behandeling.
Prima bedrijf: eerste indruk is professioneel: goed advies, goede uitvoering en op tijd klaar. Korting op eindtotaal als zijnde een nieuwe klant.
Servicebereid, niet opgeven, redelijke prijzen
Behulpzaam vlot en netjes
Uitstekend. De mensen staan altijd voor je klaar. Vriendelijke ontvangst Deskundig personeel
Diverse malen goed en adequaat geholpen! Klantgerichtheid en meedenken staat in hoog vaandel.
Prima service!!! Alles goed geregeld!! Een echte aanrader!!
zeer prettig
Top, alles volgens afspraak en net even dat stapje meer!
Leuk ontvangen,en alles is netjes geregeld. Een aanrader om daar een auto te kopen!!
Hele fijne garage wederom auto vakkundig gemaakt. Kom graag bij deze garage . Bedankt