Een busje voor 9 pers gehuurd voor een dag ,stond netjes klaar en de volgende dag snelle afwikkeling gehad. Super bedankt👍👍
Alleen maar positieve ervaringen.
Altijd direct geholpen of een tijdelijke acceptabele oplossing. Klantvriendelijk en klantgerichte service. Snelle service en nazorg.
Goede ervaring gehad, aardige verkoper
Goede en klantvriendelijk ervaring.
Prima bereikbaar, snel geregeld, goede kwaliteit.
Met dit bedrijf in zee gegaan voor de huur van een grote bestelauto. Gemakkelijk te reserveren en vlot afgehandeld. Afhandeling gaf vertrouwen.
Super goede garage .staan altijd gelijk voor je klaar en monteurs verstaan hun vak. Zou iedereen deze garage aan bevelen.
Goed geholpen.
auto gehuurd en top geholpen, echt klasse
Vriendelijk, klantgericht.
Snelle en duidelijke service voor een goede prijs
Heb enkele voertuigen gehuurd en de service en klantvriendelijkheid is top! Er wordt goed mee gedacht naar oplossingen als voertuigen reeds verhuurt zijn. Een aanrader!
Vriendelijke mensen ,goede service.