Goede en snelle service

Netjes

Snel afspraak gemaakt voor apk Correct uitgevoerd. Vriendelijke mensen.

Top bedrijf je kan er met alle merken terecht, zelfs oldtimers.

Houden zich aan de afspraak en informerende vooraf als de kosten oplopen.Top bedrijf.

Top service!

allemaal even vriendelijk. ze bellen als er iets is, dus je staat ook niet voor verrassingen. einde van de dag was de auto weer klaar wat voor mij betekend dat de planning ook prima in elkaar zit.

Zeer correcte behandeling en neemt de tijd om het een en ander te bespreken.

Fijne garage

Factuur voor jaarlijkse beurt veel hoger dan andere jaren. Waarom geen vooroverleg?

Kom al jaren voor onderhoud. Dit jaar is factuur bijna het dubbele van normale jaren. Dit terwijl er alleen dingen zijn vervangen die onder de grote beurt vielen. Had graag voor verzending van de factuur overleg hierover gehad.

TOP

Super service, keurige auto!

Onderhoud en apk

We komen hier met meerdere auto’s, het is altijd perfect geregeld !!!

Heeeeel goed geholpen

Zoals vanouds gewoon goed geregeld!

Nette correcte en goede service

Wij komen inmiddels al 8jaar ongeveer bij deze vakmensen en nog nooit gedoe of gezeur gehad altijd eerlijke mening en advies als je ergens naar vraag. Je word netjes behandeld en serieus genomen en niks is te veel we hopen er nog jaren te komen een echte aanrader.

Snel en goed geholpen

Airco werkte slecht door een snelle handeling enkele uren later weer opweg

Hele goede service

Auto gekeurd en distributie vervangen zeer goed geholpen.

Prima garage, fijne mensen!

Goede garage, fijne mensen, goed werk, altijd precies werk en op tijd!

Ik werd goed geholpen

!

Goede service en goede reparatie,s

Prima ophaal en aflever service, correcte afhandeling en duidelijke uitleg reparatie,s.

Supergarage.

Zeer tevreden. Vriendelijke mensen, zeggen eerlijk hoe of was. Wij komen hier al jaren en er zullen er nog vele volgen

Goede ervaring.

Op korte termijn kun je een afspraak maken.

Prettig

Pettig

Vriendelijk ,altijd tijd voor zijn klanten

Supergarage met vakkennis en service van vroeger!

Elke keer voel ik me erg welkom om hier mijn auto te onderhouden. Met veel liefde en zorg staat mijn auto weer in goede staat op de stoep, voor een eerlijke prijs. Tot binnenkort!

Eerlijk en betrouwbaar

Altijd goed en snel geholpen voor een redelijke prijs, ik raad het iedereen aan om naar jullie toe te gaan

Hele goede service

Ik ben altijd tevreden als ik de auto terugkrijg, goede service en alles is gedaan.

Accuraat en snelle service

Goed contact en overleg met receptie en garage

goede en snelle service

altijd snelle en goed service gehad bij de garage, nu dat hij over is gegaan met een ander bedrijf is er vrij weinig tot weinig veranderd.

Biesboschhaven Zuid 17

4251NM Werkendam