goede service// word ook prettig geholpen // en behulpzaam.
Blijf bij dit bedrijf ivm de prettige behandeling heb vertrouwen in ze
Meerdere auto\'s aangeschaft. Nieuw en gebruikt. Fijne service staan altijd voor je klaar.
Vreindelijke eigenaar en monteurs. Goed bereikbaar en snel beschikbaar. Duidelijk van te voren wat ongeveer de kosten bedragen en tijdig op notificatie als dit hoger uitvalt. Denken ook mee naar de beste oplossing (kwaliteit vs. prijs)
Ik vind het een goed en betrouwbaar bedrijf. Ben erg tevreden!
Prima dienstverlening en een goede klantgerichtheid, prijs/ kwaliteitverhouding is prima. Een leuk team medewerkers die ook nog wel eens iets extra doen. Uitstekend bedrijf!
Ben er nog niet zo lang. tot op heden nette behandeling. snelle goede service.v
Mijn ervaring is dat een auto die hier in onderhoud is, tussen de garagebeurten door weinig tot nauwelijks problemen heeft. En, treedt er toch een keer een storing op, dan staat men altijd klaar om zomogelijk direct te helpen. Kenmerken garage: zeer vakkundig, vriendelijke sfeer, correcte benadering waarbij het belang van de klant(ook in financieel opzicht) hoog in het vaandel staat.
Bij deze garage staat service en klantvriendelijkheid duidelijk hoog in het vaandel. Wie je ook spreekt, iedereen is vriendelijk en hulpvaardig. Er wordt meegedacht over waar je als klant mee komt, waarbij ze altijd een scherpe prijs ook nog \'ns voor ogen houden. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven, óók niet garages! Ik ben al jaren klant en zal dat zeker blijven.
Zeer goede garage kom hier al sinds 2002. Staan altijd voor je klaar en mocht je wat hebben pech en andere zaken dan proberen ze dat zo snel mogelijk te verhelpen. Tevens heb ik bij hen ook mijn auto gekocht (2e hands).
Beste autobedrijf van Hoofddorp en omstreken. Vakkundig, sympathieke mensen, goede prijs kwaliteit. 2x een auto aangeschaft, altijd goed geweest.
Al jaren vaste klant en altijd tevreden!
Ik kom hier al geruime tijd als klant voor onderhoud en aanschaf van occasions voor zowel mijzelf als mijn vrouw. Een vrij klein bedrijf dat daardoor persoonlijke service kan geven met voldoende vakkkennis in huis. Denken goed mee en geven pragmatische oplossingen. Betrouwbaar omdat ze gericht zijn op een lange termijn relatie met hun klanten.
Altijd snel, adequaat en vriendelijk geholpen.
Vriendelijkheid en deskundigheid de andere namen zijn voor garage Biesheuvel in Hoofddorp!
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, beter dan de dealer in mijn woonplaats.
hele goede garage erg vriendelijk personeel.
Graftermeerstraat 34
2131 AC Hoofddorp