Liefde voor het vak!

Zeer positief. Deskundig, Precies, Vriendelijk

je word altijd prettig geholpen

ik heb vertrouwen in die garage

Keurig af gehandeld

Goede ervaring.

prima en goede service

Raymond en Tommy zijn beide erg aardige mannen. Er wordt goed gecommuniceerd over welke werkzaamheden er gedaan worden. Ben tot nu toe altijd tevreden geweest en heb het gevoel dat de gehanteerde prijzen zeker juist zijn en er eerlijk gewerkt wordt.

Eerlijk en professioneel

Top garage. Vriendelijke medewerkers.

prettige garage

Auto gekocht en goed geholpen. APK een jaar later was ook zo geregeld.

Professionele en klantvriendelijke service

Een professionele garage en vriendelijke mensen. Ze gaan niets uit de weg. Zelfs mijn autosleutel is gemaakt :-)

Is goed

Is goed

Gedegen kennis van zaken, klantvriendelijk.

Twee vliegen in een klap. Tijdens vervanging van accu ook 'even' gekeken naar lekkage in kofferbak. Tegelijk opgepakt en verholpen. Dank voor de vlotte en vakkundige reparatie.

Geweldige service weer

Mijn echtgenote had op een vrijdag haar auto elders in Hoofddorp geparkeerd en bij terugkomst bemerkte zij dat de auto niet meer startte. Zaterdagochtend Biesheuvel gebeld, waar de auto normaal in onderhoud is. De eigenaar ontmoette mij bij de auto met een startinstallatie en vervolgens is een nieuwe accu geplaatst omdat de oude inderdaad overleden was. Voor een zeer goed prijsje en slechts 15 minuten arbeidstijd startte de auto weer als een zonnetje. Top bedrijf met Service met een grote “S” !

Zeer klant vriendelijk, goede service, ben heel tevreden.

Ik ben zeer tevreden met Garage R.Biesh euvel.

Voorruit Opel Zafira laten vervangen, keurig geholpen!

Keurig geholpen en snel!

Netjes en volgens afspraak. Complimenten.

Staan altijd voor je klaar.

Afspraak is afspraak en alles gaat altijd in goed overleg. Kortom, uitstekende service zonder bijkomende verrassingen.

Goed bedrijf

Garage die met je mee denkt en klant-service gericht is.

Eerlijk en betrouwbaar advies! Wij raden deze garage zeker aan en brengen onze auto de volgende keer weer hierheen.

Alles naar wens

Snel kunnen afspreken, goede prijs/kwaliteit verhouding, vakkundig advies, prettige sfeer.

prima garage

Prima garage waar je altijd goed en vlot wordt geholpen tegen redelijke prijzen !

Prima snelle service

Ik ben zeer tevreden over de service

Heel positief

Toen mijn auto niet meer startte is er ter plekke een nieuwe accu ingezet. Zeer snelle en goede service.

goede service en redelijke prijs en deskundig personeel

problemen met voertuig staan altijd klaar om te helpen. problemen met autoruit zij verhelpen het. enzv.

Staan gelijk voor je klaar goede service en heel vriendelijk

uitstekent .

helemaal goed prima en direct geholpen .

daad bij het woord voegen

Graftermeerstraat 34

2131 AC Hoofddorp