Fijn

Breng me auto. Kan hem weer halen wanneer dat mij uitkomt helemaal fijn. Even belletje over de kosten. Helemaal top

goede service en komen afspraken na

goede service en komen afspraken na

Vriendelijk duidelijk en kundig

Uitstekend uitgevoerd

De reparatie heeft geheel conform de afspraak plaats gevonden, ook binnen de afgesproken tijd. De advisering vóór de reparatie was zeer waardevol.

No-nonsense garage en aandacht voor de klant

Wij komen al jaren bij Raymond en heeft ons nooit teleurgesteld

Top bedrijf

Zoeken altijd naar een oplossing, om het voor de klant zo plezierig mogelijk te maken.

zeer goed en altijd mee denkend.

5 sterren

Fantastisch bedrijf

Zeer goed geholpen. Altijd weer

Top service

Prima service vriendelijke personeel.

Alles kan niks moet

Service altijd 10

Men is zeer klantgericht en geeft goede service.

Al jaren lang ontzorgen

Zoals gebruikelijk weer prima geregeld. Auto opgehaald bij mijn werk, onderhoud gepleegd en auto weer retour. Ontzorgen is het devies en daar ben ik blij mee.

Bandenwissel snel geregeld

Altijd prima service hier. Dit keer was ik er alleen voor het verwisselen van mijn winterbanden naar de zomerbanden. Banden worden keurig opgeslagen bij Biesheuvel.

prima service

Even een bandenwissel.... geen probleem. Vroeg uit de veren en voordat je het weet is het gedaan.

Als altijd: uitstekend

al decennia hier trouwe klant, flexibel en meedenkend, prima service en redelijke prijzen.

Goed en vertrouwd als altijd

Vriendelijkheid, stiptheid en vakmanschap is de combinatie waar Garage Biesheuvel voor staat.

Prettige garage met goede service.

De garage rekent nette prijzen en denkt goed met je mee.

Uitstekend en duidelijk

Breng de auto elk jaar weg voor onderhoud en apk en als er iets kapot is wordt ik van te voren netjes gebeld. Gewoon keurig

ZEER GOED

STAAT DIRECT KLAAR OM EEN OPLOSSING AAN TE GRAGEN

Ben al paar jaar klant voor onderhoudsbeurten. Afspraken zijn helder en geen wachtijden

Prima en snel

Wederom uitstekend geholpen in een rap tempo!

Vriendelijk en goed geholpen

Bandenwissel. Kon erop wachten, onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Reparatie snel en correct hersteld

Al jaren klant altijd een goede ervaring . Is al de derde auto die we bij Biesheuvel kopen Kundig vriendelijk goed advies

Top!!!

Super snel en vriendelijke service

Graftermeerstraat 34

2131 AC Hoofddorp