Meer dan Okay!

Mij bevalt de persoonlijke benadering heel goed. Van mijn kinderen weet ik dat ze hun werk goed doen, maar voor mij was dit de eerste ervaring. Ik heb een APK laten doen en daarbij is meteen ook een schroef uit mijn rechtervoorband gehaald, die bij de dealer over het hoofd was gezien.

Verstand van zaken, heldere communicatie

Dit is een bedrijf waar correct zaken wordt gedaan, de mensen aardig zijn en verstand van zaken hebben.

wordt er altijd goed en prettig geholpen

Uitstekend werk geleverd, concurrerende prijs

Het vervangen van de ruit verliep snel, probleemloos en voor een goede prijs

Goede service en kundig

Altijd tijd voor de klant

Ik kom er al vele jaren dat zegt genoeg

fijn geholpen

tijdens kopen van auto relaxt geholpen door eigenaar

Netjes en snel

Prima uitleg/ toelichting

Goedtop

T0ppie

Al vele jaren "gewoon" zonder zorgen kunnen rijden.

100% vertrouwen al die jaren gehad en 100% behouden.

Vakkundige garage

Ik mask al een aantal jaar gebruik van de service van garage Biesheuvel en ik raad ze aan voor auto bezitters

Goede en duidelijke communicatie naar klant.

Top!

Top!

Super, snel en vriendelijk geholpen

Gespecialiseerd bedrijf wat gelijk ziet wat er met je auto aan de hand is. Kon snel terecht en er wordt duidelijk overlegd wat er aan de auto gedaan moet worden en wat het gaat kosten Ik kom hier zeker weer terug. Bedankt

Fijn

Breng me auto. Kan hem weer halen wanneer dat mij uitkomt helemaal fijn. Even belletje over de kosten. Helemaal top

goede service en komen afspraken na

goede service en komen afspraken na

Vriendelijk duidelijk en kundig

Uitstekend uitgevoerd

De reparatie heeft geheel conform de afspraak plaats gevonden, ook binnen de afgesproken tijd. De advisering vóór de reparatie was zeer waardevol.

No-nonsense garage en aandacht voor de klant

Wij komen al jaren bij Raymond en heeft ons nooit teleurgesteld

Top bedrijf

Zoeken altijd naar een oplossing, om het voor de klant zo plezierig mogelijk te maken.

zeer goed en altijd mee denkend.

5 sterren

Fantastisch bedrijf

Zeer goed geholpen. Altijd weer

Top service

Prima service vriendelijke personeel.

Alles kan niks moet

Service altijd 10