Vond de rekening aan de stevige kant voor een kleine beurt. Motorolie voor Eur 22.5 p/l? In de winkel / detailhandel voor Eur 13.30 p/l.... Had ruitenspr. vloeistof daags ervoor tot nok afgevuld. Staat toch voor Eur 2.99 op de rekening. Kleinmateriaal Eur 7.95? Geen grote bedragen het maar geeft niet echt vertrouwen in de opmaak van de rekening.
Topservice, keurig volgens afspraak. Tip: laat je je auto professioneel reinigen. Mijn 20 jaar oude Allroad weer als nieuw :-)
heel goeie service
Dezelfde dag nog werd een nieuwe band gemonteerd en een zijspiegel. S middags gebracht, om half 5 klaar!
Welke storing er is, ze kunnen alles verhelpen. En de gratis leenauto is helemaal fijn.
Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt en mijn aangedragen klacht. Prettig om vooraf te weten wat van mankementen er zijn en een daarbij behorende prognose van kosten. Voorkomt hiermee discussies over de kosten.
Op auto Spijcker kun je vertrouwen vak werk te leveren.
Goede garagisten
Vriendelijk en deskundih
Heel vriendelijk geholpen en snel weer onderweg!
Er hoeft maar iets aan de hand te zijn met de auto en je word op zeer korte termijn deskundig te woord gestaan. Alles lossen ze op van lekke band tot distributie ketting en dat alles wordt gedaan door zeer betrouwbare monteurs. Er word wel eens bij garages gezegd dat weet ik uit ervaring dat ze dingen gemaakt hebben of vervangen terwijl dat niet altijd gebeurd. Daar hoeft u zich totaal geen zorgen over te maken bij dit bedrijf wat hier word gezegd dat is gemaakt of vervangen is ook echt met super precieze gemaakt of vervangen. Echt een geweldig autobedrijf kan niet anders zeggen. Dikke pluim
Als er wat met de auto aan de hand is en dat kan zijn van een lekke band tot bijvullen olie tot distributie riem alles word er vakkundig opgelost en dit alles gaat in goed overleg. Kan niet anders zeggen dan een super goede service met zeer bekwame automonteurs.
ik ben prima geholpen
Wij hebben diverse auto’s (gezin met oudere kids) en alle auto’s worden onderhouden door deze mannen. Ze denken altijd mee in oplossingen die passen bij de leeftijd van de auto.
Snel . Accuraat , vriendelijk
Snel . Accuraat , vriendelijk
Vriendelijke ontvangst en goede service
Vriendelijke ontvangst en goede service
snel met een probleem op te lossen
Idem
Vriendelijk en meedenkend
Goede en duidelijke communicatie, snelle en zorgvuldige reparatie.
Kan altijd vlot terecht, denken goed mee.
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht