Huur verhuiswagen met laadklep
vriendelijk,denken mee gewoon goede service
Goed bedrijf, geen gepush, relaxte verkoper.
Goede en betrouwbare service
Tot op heden ben ik zeer tevreden en men staat altijd voor je klaar! Er wordt ook uitstekend advies gegeven.
\'s morgens gebeld I.v.m.kapotte uitlaat,\'s middags 14.30 al klaar.Superservice.
goede afspraken mee te maken , zoeken graag mee naar oplossingen snelle actie op je vragen , net keurig advies.
Prima bedrijf .....waarom om 10.00 uur een afspraak en dan een koffiepauze nemen....vrg ...
Zeer deskundig, hoogwaardige kwaliteit en hele goede, vriendelijke service.
Een makkelijk toegankelijk bedrijf, geeft goede informatie voor de reparatie.
Ze staan snel voor u klaar, erg fijn.
Snel geholpen bij een onverwachte schade. Volgende dag alles gereed. Zeer prettig!
Zeer goed!
Wij zijn al jaren klant, eerst met twee auto\'s nu nog alleen met onze Volvo. Over het algemeen zijn we tevreden over de service en ook over de hulpvaardigheid in nood gevallen.
Vriendelijk personeel. Snelheid afhandelen van het werk.
Goede expertise. Communicatie kan beter.
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht