Zoals altijd is de auto weer prima geserviced.
Kwam van de week om olie te verversen, toen bleken mijn banden niet meer veilig te zijn meteen werden er nieuwe banden geregeld ener op gezet ! Super service !
Direct contact en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijk. Goed nakomen van de gemaakte afspraak.
Ben al tientallen jaren klant bij dit bedrijf. Hoge betrouwbaarheid. De koffie staat altijd klaar.
Goed geholpen
Ik kreeg snel een afspraak, de werkzaamheden werden snel uitgevoerd, het personeel erg vriendelijk, professioneel en meedenkend
super alles goed geregeld conform afspraak
Goed en snel geholpen
goede service en een fijne garage ook lekker voor mij dicht bij
Heldere communicatie. Vanaf afspraak, op de hoogte brengen van werkzaamheden en melding als de auto klaar is. De auto was van binnen en buiten gepoetst. Dat vind ik echt top service.
Olie voor €20 per liter. Inspectie van vloeistoffen €80 oftewel kijken of er remvloeistof in zit Hou op dus voor een olie beurt bijna €250 betaald Nooit weer daag
prima service zoals het hoort.
Vlug en snel afgehandeld
Fijne service
Duidelijk snel en vakkundig !!
goed geholpen.
ik word er altijd goed en snel geholpen
Heel tevreden
Fijne service en klantvriendelijk.
Duidelijke communicatie en vakkundig advies.
Zie bovenstaand. Mijn auto daar gekocht en in onderhoud; tevens meerdere malen een verhuisbus en/of wagen gehuurd.
Onlangs een nieuwe turbo laten monteren. De vorige was bewaard en Patrick nam de tijd om uit te leggen wat er kapot is. Auto is binnen en buiten schoon gemaakt, super nice extraatje.
Ik had me vergist in de dag. Maar Danny en de andere medewerkers wisten toch mijn auto een beurt te geven, zodat ik mijn agenda niet hoefde te veranderen. Prima service! PS Onderstaande 1e en 3e beoordeling wat lager, omdat ik deskundigheid en prijs/kwaliteit niet kan beoordelen.
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht