Denken mee om het technisch probleem van mijn auto zo goed mogelijk op te lossen.
Altijd plezierig en correct!
Patrick en zijn team zijn vaklui ten top. Altikd een warm onthaal en duidelijke uitleg. Ik ben en blijf vaste klant.
Zeer ervaren en kundige medewerkers
Wij hadden een probleem met een Peugeot 207 cabrio - iets met olie druk - en de mannen wisten direct wat het zou kunnen zijn en hebben ons snel geholpen.
17 jaar oude Audi A2: grote beurt. Conform van te voren was afgesproken. Tevreden. Het was veel geld maar of het duur of goedkoop was: geen idee. Ik ben niet ter zake kundig. Eigenlijk: zoals het hoort. Alles in goed overleg gegaan. Het blijft een oud auto-tje, maar heel ingewikkelde werkzaamheden waren het volgens mij niet. Ik ben in ieder geval blij dat ik hem gebracht heb.
Goede klantenservice en vakmanschap. Erg tevreden.
Snel klaar
De reparatie uitgevoerd zoals afgesproken en ook binnen 1 dag.
Maken snel tijd voor je. Leggen duidelijk uit wat het probleem is. Van tevoren ook duidelijk wat de kosten gaan worden. Leenauto is gratis. Top garage!
klant vriendelijk, begrip vol prima sercive
Je wordt altijd goed geholpen en er wordt altijd goed geluisterd naar wat het probleem is!
x
Vakwerk
Weinig garages die out of the box kunnen denken en handelen. Super service
Zeer klantvriendelijk! Er is uitstekende persoonlijke aandacht.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Auto Spijker Loenen. De mensen zijn heel vriendelijk, behulpzaam en bovenal kundig. Bij Patrick, Danny en de rest van het team is je auto in goede handen.
Zoals altijd klantvriendelijk, servicegericht, duidelijk en goede facturering.
was zeer goed
Zie boven