Apk kon snel worden uitgevoerd ondanks een volle planning. Mooi bedrijf!
Zeer tevreden over de service van Auto Spijker. Communicatie en uitleg bij het brengen en tijdens de grote servicebeurt was prima. Regelen van een leenauto ging heel gemakkelijk. Enige tip voor verbetering is dat er na het maken van een online afspraak geen bevestiging of verdere info wordt gegeven. Het zou fijn zijn als je vooraf al meer weet over wat er mogelijk gaat gebeuren en wat de geschatte kosten zijn.
Schokbrekers vervangen, vervangende auto mee
Ik ben inmiddels bijna vier jaar klant bij Auto Spijker en nog nooit hebben ze teleurgesteld. Gemakkelijk online een afspraak maken en alles wordt keurig gecommuniceerd zodat er nooit verrassingen zijn. Verder zijn de mensen die er werken uitermate vriendelijk. Ik kan deze garage van harte aanbevelen.
Auto Spijker staat altijd voor je klaar, hele fijne garage!
Als jaren wordt mijn, inmiddels oude Peugeot hier regelmatig door vakbekwame monteurs onderhouden. De vriendelijkheid en de service van de medewerkers wordt zeer gewaardeerd.
Goed geholpen en snel. Auto kwam met autopech uit Frankrijk maar konden op korte termijn plek regelen.
correct en snelle service
Auto gebracht voor APK, werd snel contact opgenomen om te overleggen over een grote beurt. Auto diezelfde dag in orde gebracht. Vriendelijke service.
Band nog even gerepareerd net voor sluitingstijd
Goede ervaring.
Goed en snel geholpen met alles
Wij rijden al jaren graag naar Spijker. Altijd vriendelijke ontvangst en service. Top personeel!
Houden aan de afspraken is heel belangrijk. Bij Auto Spijker wordt helder gecommuniceerd. Je weet waar je aan toe bent. Klantvriendelijkheid is top!!
Prettige mensen die verstand van autos hebben. Beetje vol op de parkeerplaats.
Danny en zijn collega's zijn altijd behulpzaam en het werk aan de auto is altijd netjes.
Top bedrijf
Prettige vaste garage
Je wordt altijd heel goed geholpen
Vanaf het begin bereid om mee te denken en goed advies te geven. Ook de persoonlijke sfeer is prettig om te ervaren.
Heel klantvriendelijk en deskundig!
Zie boven, goede ervaring.
Kleine zaken worden zonder afspraak meteen aangepakt.
Afspraken komt men na.
Slootdijk 9