Snelle diagnose en prima reparatie

Met een probleem bij het power-systeem van de auto, zagen de mensen in de garage in een oogopslag het probleem te duiden. En dit probleem ook snel op te lossen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Vriendelijke en snelle service

Goede service en fijn dat ook nog even wat extra dingen worden gechecked.

Hartstikke goed

Wordt altijd uit de nood gered , door deze vrienden, prettig contact in combinatie met top kwaliteit service

• Prijs/Kwaliteit

zeer volt en adequaat geholpen

Ik was wat vertraagd. Toch direct met extra mankracht geholpen, zodat ik kon wachten. dat super klantvriendelijk!!

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Super aardig, kundig en snel. En een normale prijs!

Heel goed.

geweldig, zoals altijd

Weer prima service.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service zoals elke keer!

Altijd goede service, vriendelijke staf en goede koffie.

Goede service en klantvriendelijkheid

Mijn auto had problemen met de koelvloeistof, er zat een lekkage in de slang. Ondanks dat ze het druk hadden, hebben ze tijd vrij gemaakt zodat het eerder gemaakt kon worden. Wat ik enorm waardeer Koelvloeistof lekt niet meer gelukkig

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk en zeer goede service!

Danny is altijd vriendelijk en behulpzaam, de mensen op de werkvloer zijn kundig en betrouwbaar. Prijs kwaliteit is helemaal goed. Je kan er snel terecht. Voor kleine dingen kan je altijd langskomen en helpen zij direct. Zeer aan te bevelen.

Betrouwbaar en efficiënt

En dat klinkt wel heel erg goed, maar dit is nou eenmaal mijn ervaring de afgelopen jaren.

Prima ervaring

Eerste keer bij de garage, duidelijk contact en onderhouds beurt prima uitgevoerd

Vertrouwd en deskundige garage

Bij deze garage kom ik al meer dan 45 jaar. Fijn personeel, deskundig, eerlijk en niet te duur. Koffie staat altijd klaar.

Top service

Altijd een vriendelijk woord en koffie :-)

heel prettig

je wordt altijd goed en adequaat geholpen!

superfijn garagebedrijf

Patrick, Danny en alle andere collega's maken een mooie balans in kwaliteit en services, een garagebedrijf waar je je bovendien thuis voelt.

Prima service en dienstverlening

Auto gebracht voor APK, maar omdat ik maar heel weinig gereden had dit jaar stelde ze zelf voor geen servicebeurt te doen. Kortom, erg tevreden weer.

Persoonlijk en klantgericht

Fijn dat er duidelijk werd afgestemd over de kosten.

Snelle, deskundige diagnose & reparatie

We stonden stil langs de weg, het lampje 'algemene storing' brand. Gelukkig was t probleem snel gevonden & gerepareerd. Heel blij mee ;-)

Weer een fijne service

goede communicatie. Fijne extra service met het afleveren van de auto.

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Al jaren wordt mijn auto, naar volle tevredenheid, zeer vakkundig onderhouden door Garage Spijker. Werknemers altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Fijne collega’s

Fijne collega’s, staan altijd klaar!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, klantvriendelijk, oplossingsgericht, meedenkend, kortom super fijn!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en duidelijke communicatie.

Makkelijk via website afspraak gemaakt en snel geholpen.

Uitstekende service

Problemen worden altijd vakkundig beoordeeld en opgelost op een klantvriendelijke manier.

• Prijs/Kwaliteit

5 sterren. Kwam hier met BMW met storingen. Tip was om 98 te tanken. Alles storingen zijn weg. Nieuwe APK was goedkoop en snel geregeld. Aardige en kundige mensen. Groet Alex

Slootdijk 9

3632AM Loenen aan de vecht