Altijd goed en fijne service!

Al jarenlang prettige ervaringen met Patrick en zijn team!

Volgens afspraak, duidelijk advies

APK volgens afspraak Duidelijk advies

• Prijs/Kwaliteit

Prima, staan altijd voor je klaar en wordt goed Geholpen en contact is goed

Betrouwbaar en kundig

Wordt goed en vriendelijk geholpen. Laat mij auto hier met een gerust hart achter voor reparaties.

Een TOP bedrijf !!

Betrouwbaar en goed geprijsd … TOP !!

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk en technisch betrouwbaar / goed

Na een beurt / reparatie altijd een vertrouwd gevoel dat alles technisch in orde is

Erg goed

Altijd aardig en klaar om te helpen.

uitstekende onderhoudsservice

Fijn bedrijf!

Auto Spijker is een garagebedrijf waar met moderne middelen en vriendelijkheid gewerkt wordt. Ze denken mee en laten ke veilig op weg gaan. Kunnen de 'grote' jongens nog wat van leren...

Top garage.

Garage heeft alles: kundigheid, klantvriendelijkheid, service, behulpzaamheid etc.

• Prijs/Kwaliteit

Spijker maakt het waar, en doet wat het belooft

Prettig afspraken maken, nooit het gevoel dat je iets wordt opgedrongen, eerlijk advies, doen geen dingen die (nog) niet nodig zijn. Value for money.

• Prijs/Kwaliteit

mijn zin is kort en krachtig: PERFECT!!

Altijd positieve ervaringen: goede adviezen en duidelijkheid over wat er gebeuren moet. Uitstekend meedenken!!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke en fantastische hulp.

Met veel geduld werd uitgelegd dat de verlichting overdag niet feller kon. De reparaties werden snel uitgevoerd en ik kreeg een prima fiets voor naar huis en terug!

• Prijs/Kwaliteit

Hele fijne, goede en hulpvaardige garage

De garage neemt gedurende de dag dat je auto er staat geregeld contact met je op om te overleggen wat er aan de auto mankeert. ook wat de kosten ervan zijn en wanneer de auto klaar is. Eenmaal dat ik de auto terug had was de radio gereset en had ik een code nodig die ik nergens kon vinden. Ik ben weer teruggereden naar de garage waar zij door middel van een app de code wisten te achterhalen. Hier heb ik de ballen verstand van dus het was erg fijn dat de garage mij hiermee hielp.

Fantastisch

APK nodig. Eigenlijk hadden ze geen tijd en ik was daar geen klant omdat ik met onze Kona Electric bij de Hyundai dealer zitten. Wel heeft mijn zwager daar twee auto’s in onderhoud. Ze kregen ook nog eens een inspectie.

Vakkundig, flexibel wn vriendelijk

Prettige plek

Voortreffelijk

Ondanks drukte , toch bij apk gevonden lek in koeling op tijd gerepareerd, om op vakantie te kunnen

• Prijs/Kwaliteit

Hele goede garage, aanrader!

Sinds onze verhuizing naar Loenen aan de Vecht brengen wij onze auto naar deze garage. De mannen zijn altijd vriendelijk en de inhoudelijke service is goed en snel. Precies wat je hoopt van een garage. Aanrader dus!

snel en goed geholpen

Goed geholpen, snelle service, altijd bereikbaar

• Prijs/Kwaliteit

Klant gericht, denken mee met klant, doen de extra stap

Heel fijn bij auto spijker

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goede service en vriendelijke en deskundige medewerkers

Prima geholpen op de afgesproken tijd, garagebedrijf ziet er netjes georganiseerd uit!

Snel en doeltreffend

Mijn auto hield er onverwachts mee op en dankzij de flexibele hulp van Auto Spijker kon het snel gerepareerd worden. Veel dank daarvoor!

Super garage

Vriendelijk,accuraat,snel,meedenkend,probleemoplossend en goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel goed

Vriendelijk en goed