Laden reviews...
93 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk en behulpzaam personeel en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke prijsafspraken en heldere communicatie. Snelle en grondige reparaties en een prettige sfeer zorgen voor vertrouwen en langdurige relaties.
Deze garage daar komt onze hele familie, altijd schieten zij gelijk te hulp als er iets met de auto is. Persoonlijk contact is zoveel waard, en daarbij maken zij de auto ook voor een redelijke prijs. Ik kan deze garage zeer aanbevelen zij zijn ook thuis in alle merken. Rij zelf Mini.
26 August 2026
Astrid
Loosdrecht
Niks op aan te merken, eerlijk en betrouwbaar.
26 August 2026
Arendjan
Loenen Aan De Vecht
Fantastische service. Ik werd thuis gebracht en auto later op de dag thuis afgeleverd. Wel was niet alles gedaan wat ik gevraagd had en ook niet gezegd waarom niet. Garage is ook wat hoog aan de prijs vind ik, maar misschien is dat overal zo.
23 August 2026
Lies
Loenen aan de Vecht
Kosten worden altijd overlegd. Altijd vriendelijk te woord gestaan.
16 August 2026
Felicia
Loenen aan de Vecht
Kwam met kapotte transmissie (kleppen) aan maar garage bleek gesloten. Degene die toch aanwezig was kon me vertellen dat ik daar echt niet meer mee kon rijden. Probleem, want ik had afspraken! Zonder morren werd er een leenauto voor me geregeld. Reparatie duurde even maar is inmiddels ook gebeurd.
16 August 2026
Monique
Loenen aan de Vecht
Al meer dan 40 jaar kom ik bij dit garagebedrijf. Altijd fijn geholpen. Deskundig advies bij aanschaf. Duidelijke informatie over kosten bij reparatie. Deskundig personeel. Altijd een persoonlijk contact/interesse en koffie.
13 August 2026
Tonny
Nieuwegein
Altijd alles goed geregeld.
27 July 2026
Dominique
Vreeland
Makkelijk contact, snel afstemmen, goede ser
24 July 2026
Robrecht
Loenen aan de Vecht
Een van de zeldzame bedrijven waar service en kwaliteit hoog in de vaandel staan. Je wordt altijd vriendelijk geholpen met duidelijke communicatie, en Auto Spijker is altijd eerlijk en transparent geweest over de noodzaak voor reparaties & de bijbehorende kosten. Ik rijd daarom graag een stukje extra om mijn auto in Loenen te laten onderhouden.
20 July 2026
F. Boer
Abcoude
Al jaren hebben wij hier onze auto’s in onderhoud en altijd naar tevredenheid.
20 July 2026
Michelle M
Abcoude
Fantastische service. Mijn auto kreeg een APK en onderhoudsbeurt en ik kon ondertussen heerlijk fietsen naar Fort Nieuwersluis en Hilversum op een leenfiets. Daarnaast is een klein mankement aan de auto, waar ik al een tijd mee rond reed verholpen. Het was erg prettig dat dit nog op korte termijn voor onze vakantie kon worden ingepland. Bedankt voor de goede service.
12 July 2026
Jolanda
Hilversum
Garage met kennis en goede service
11 July 2026
Tessa
Utrecht
Altijd behulpzaam, klantvriendelijk en vakkundig
10 July 2026
Evelien
Loenen aan de Vecht
Fijn dat ze vervangend vervoer voor me hadden en nog gratis ook Ik blijf zeker klant bij auto SPIJKER !!!
9 July 2026
Menno
Vreeland
Eerlijk over stand van zaken , en compleet vertrouwen dat het inorder komt !
7 July 2026
Cisca
Loenen aan de vecht
Bij een lekke band meteen geholpen,gebalanceerd.Andere banden nagekeken. Ongevraagd:olie nagekeken,ruitensproeier bijgevuld. Perfekt
5 July 2026
Piet
Loosdrecht
Altijd vriendelijk en behulpzaam
4 July 2026
maria van essen
Vreeland
Goede informatie,vriendelijk personeel. Zonder probleem wij komen de auto ophalen ,en terug brengen .Helemaal Top !
24 June 2026
Frans v.Dijk
Loenen ad Vecht
Reparaties altijd goed uitgevoerd volgens afspraken, bedrijf en personeel makkelijk benaderbaar.
23 June 2026
Cees
Maarssen
goed geholpen
23 June 2026
Boris
UTRECHT
In het verleden kwam ik bij Spijker maar nadat ik een nieuwe auto kocht ging ik voor onderhoud altijd naar mijn auto dealer. Per toeval kwam ik weer bij garage Spijker terecht en dat is me heel goed bevallen. Heel vriendelijk en service gericht personeel, ze denken goed mee over de beste oplossing! Heel tevreden, ik heb de weg naar Spijker weer gevonden!
20 June 2026
Johannes op den Camp
VREELAND
Spijker is de plek waar ik mijn auto al jaren naartoe breng voor onderhoud en APK keuringen. Ik had laatst de APK keuring op donderdag, maar moest eigenlijk de auto donderdag hebben voor vakantie. Toen kon de auto een dag eerder langskomen, ondanks dat ze het erg druk hebben. Auto was op tijd klaar. Ontzettend aardige mensen en heel betrouwbaar! Raad het iedereen aan!
20 June 2026
Etienne
Amsterdam
Ik heb een goeie ervaring Altijd behulpzaam
19 June 2026
Nel
Goeie kennis van zaken.
18 June 2026
Nico
Loenersloot
Je wordt heel goed geholpen!
13 June 2026
Reinette