Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de vriendelijke medewerkers en heldere communicatie. Het team is professioneel en deskundig, waardoor informatie gemakkelijk te begrijpen is. Transparantie in het proces en eerlijke voorwaarden wekken vertrouwen, en de service is betrouwbaar en behulpzaam. De ervaring zet vooral in op waarde, duidelijkheid en vertrouwen in het bedrijf.
Dit familiebedrijf is in staat om je direct thuis en vertrouwd te laten voelen. Wij zijn blij met onze nieuwe aanwinst.
12 July 2024
Margy Gerven-Ernst
Rosmalen
heb wat water in de wielbak gehad en de baterij van de centraal vergredeling moeten laten vernieuwen
9 July 2024
mat hamelers
Tilburg
Op een vlotte en eerlijke manier zaken gedaan
8 July 2024
Johan
Sint willebrord
Door dit autobedrijf ben ik goed en prettig geholpen, waardoor ik een mooie auto rijker ben.
8 July 2024
Henk
Meteren
Inruil en verkoop verlopen uitstekend met open vizier en oog en oor voor mogelijkheden.
22 November 2023
Maarten
Rijen
Via een snelle actie een Renault Kangoo aangeschaft.
10 September 2023
Ciska
Soest
Hele vriendelijke eigenaar, komt zijn afspraken na, dus erg betrouwbaar.
14 July 2023
Karin
Best
Langs geweest om een auto te bekijken. Netjes te woord gestaan ,lekkere koffie en uiteindelijk een hele leuke en zeer nette auto. Ik had alleen zelf nog niet gezien dat deze op winterbanden stond in de zomer :-)
14 July 2023
Randy Willemsen
Klundert
Fijn en persoonlijk geholpen komt door 1 van de eigenaars Eerlijk bedrijf
4 July 2023
Willem
Woudenberg
denken mee om goed geholpen te worden, waarbij de prijs bij hun niet op één staat.
12 April 2023
peter
Liempde
Hartelijke ontvangst, open en directe communicatie.....
9 April 2023
Ine
Eersel
Wij werden van A tot Z prima geholpen en zijn dik tevreden.
13 March 2023
Huub
Corne
Komen afspraken na en komt heel betrouwbaar over
22 December 2022
Willemijn van Baar
Esbeek
Een 2de hands Micra gekocht. Ik werd er goed geholpen. En heb er een fijne auto gekocht tegen een redelijke prijs
22 December 2022
Ger
Venlo
Indien zoals beloofd dat de staat van de auto is, ga ik een zorgeloze tijd met deze auto tegenmoet. Ben nog steeds zeer tevreden over deze aankoop. Groeten, Gerard Willms.
14 November 2022
Gerard Willms
Holtum
Top bedrijf
14 November 2022
Jan
Leende
Staan altijd voor je klaar met de beste service, erg klantgericht, laagdrempelig. Een aanrader voor een goed adres.
5 May 2022
Lesley Bos
Esch
Dit is een bedrijf waarvan de eigenaar het netjes voor elkaar heeft. een mooie opstelling van de auto's in de showroom. En een prima voorlichting.
14 April 2022
Hans Cruijssen
Hurwenen
We hebben een occasion gekocht bij van Oorschot. Het is een prima auto, erg blij mee. Goede service en vriendelijke mensen. Prima garage.
27 February 2022
Mirjam
Weesp
Ik heb voor 2jaar terug in de corona tijd een Arona gekocht En wat een fijne auto bezorgt mij elke dag plezier
24 February 2022
Jan Musse
Arnhem
Mooie auto gezien, moest er wel even voor rijden. Maar wat een mooi bedrijf en wat een service. Deal was snel geregeld en service is perfect
9 February 2022
Jose
Utrecht
Vakkundige medewerkers die goed meedenken.
4 February 2022
Anne-marie Smetsers
Liempde
In september 2021 Nissan Micra bij Van Oorschot. Prima auto, grote beurt gehad, en nieuwe voorbanden. Al met al keurig. Kwam bij toeval hier terecht, was met vakantie in Brabant.
25 January 2022
Andries
Amsterdam
Mankement gemeld en kon meteen terecht en werd meteen verholpen
13 January 2022
Anita van der Velden
Den Dungen
We hebben bij Van Oorschot een nieuwe 2e hands auto gekocht en een eigen auto ingeruild. Dit is allemaal goed verlopen en zijn hier tevreden over.
11 January 2022
Stephan