Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de vriendelijke medewerkers en heldere communicatie. Het team is professioneel en deskundig, waardoor informatie gemakkelijk te begrijpen is. Transparantie in het proces en eerlijke voorwaarden wekken vertrouwen, en de service is betrouwbaar en behulpzaam. De ervaring zet vooral in op waarde, duidelijkheid en vertrouwen in het bedrijf.
Wat ons betreft is dit de meest klantvriendelijke garage waar vakmensen betaalbaar en betrouwbaar onderhoud uitvoeren! Iedere keer weer zijn we blij dat dit 'onze' garage is.
20 April 2026
Frank
Eindhoven
Je word Vriendelijk en snel geholpen top bedrijf
8 January 2026
Jenny
Eindhoven
Vriendelijk, open en transparant. Jan is heel makkelijk, je mag heel de auto bekijken, besnuffelen, etc, ook proefrijden, hij haalt hem zonder voorwaarden uit de showroom. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Hij zei alleen ga niet de polder in, het is bieten tijd, dan wordt die (te) vies. Naderhand alles rond maken ging ook makkelijk, zoals gezegd, hij handelt transparant. Ik had de ANWB koerslijst meegenomen, we hebben alles open naast elkaar gelegd en kwamen er samen relaxt uit. Ook het afleverpakket is heel goed, voor een klein meerprijsje krijg je een half jaar garantie, een servicebeurt en een nieuwe apk er bij. Ook hadden wij wat dingen opgemerkt aan de auto en die waren bij aflevering allemaal afgevinkt. Super!
9 December 2025
Edwin
Oss
Prima service bij koop Nissan Micra. Goede afspraak kunnen maken over levering auto.
17 November 2025
Henny
Boxtel
Öntvangst door broer 1 afd. verkoop. Konkreet,goed geïnformeerd en helder verhaal over de historie van de te kopen auto. Vrije toegang tot broer 2 (werkplaats) die alle technische/ mechanische ins-en-outs- in begrijpelijke taal in beeld kan brengen. Sluitende afspraken over inruil/ prijs en garantie. Kortom: betrouwbaar en no- nonsense zaken doen .
20 September 2025
jack
den Bosch
Op een vriendelijke manier geholpen. Professioneeel. Geen gladde praatjes.
Ruud van der Aa
Rotterdam
Snel, duidelijk afgehandeld
Mike Vermeulen
Nieuwegein
Heel duidelijk en vriendelijk
Harrie
Boxtel
Was op zoek naar een andere auto met meer bagageruimte. Kwam uiteindelijk uit bij een Citroën Berlingo. Door Jan prima geadviseerd en nog direct een proefrit kunnen maken. Uiteindelijk positief beslist en de koop gesloten
10 July 2025
Ger
's-Hertogenbosch
Bovenstaande regel zegt genoeg.
27 June 2025
Conny Philipsen
ASTEN
Samen met mijn vrouw gingen we kijken naar een Berlingo. In 1e instantie werden we door pa aangesproken. Uiterst vriendelijke man. Maaaar ik moest hunne Jan hebben, de man van in- en verkoop. Ook hij kwam uitermate "gewoon" over. Geen standaard snelle verkoper. Hij vertelde dat zijn 2 broers ook in het bedrijf zaten. Kortom, ik kan eenieder dit bedrijf aanbevelen.
2 June 2025
Wil
Knegsel
Aanschaf en onderhoud van onze auto's door Van Oorschot: al jarenlang een vaste waarde voor ons gezin. Servicegericht, geen poespas, eerlijke prijzen en een overzichtelijke factuur. Bedankt!
15 May 2025
Roy
Liempde
Klantvriendelijk en goede service
13 May 2025
petra
Heeswijk Dinther
We zijn zijn duidelijk en vakkundig geholpen. Ik zou er zo weer een auto kopen.
21 April 2025
Harold
Boxtel
Het bedrijf wordt door 3 broers bestierd, ieder met zijn eigen discipline. Alles keurig conform afspraak. Ouderwets degelijk.
18 March 2025
Jeroen
Breda
Zeer snel en vakkundig geholpen bij reparatie. Goede en duidelijke communicatie.
27 January 2025
F
Noord Brabant
Bij aankoop afspraken gemaakt, deze zijn volledig nagekomen. Geen additionele (aflever/overschijf) kosten en tevens een jaar garantie. En dat terwijl de auto al scherp geprijsd was. Onderhandelen vond ik totaal niet nodig. Dus super eerlijk geprijsde auto's! 1 onderdeel zou vervangen worden maar was in nazending. Deze later een keer opgehaald (kon ook verzonden worden) en bij een lokale garage laten plaatsen. Deze kosten werden direct vergoed. Ik zou er zo weer een auto aanschaffen.
24 January 2025
Wen
Maarssen
het aanschaffen van een andere Auto is niet wat je elke dag doet , je vertrouwt op het gegeven wat er gesproken word. daar ga je dan van uit.dat alles klopt . de v.g. Ad van der loo.
10 January 2025
Ad
Lieshout
Al meerdere auto’s gekocht. (4) Altijd netje en eerlijk behandeld. Een van de auto’s kleinigheidje mee gehad, maar netjes opgelost. Net zolang door gezocht tot mankementen verholpen was. Zeker de moeite om eens te gaan kijken.
27 November 2024
Rob
Wijchen
Vriendelijk en hulpvol. Ik had graag de oorspronkelijk uitgebreide manual van de auto. De beknopte versie heeft niet genoeg details. De auto was tweedehands maar het was niet zo goed gepoetst.
25 October 2024
Susan
Hoensbroek
Mooie SUV gekocht met goede voorwaarden. Zeker een aanrader.
Kristel
Geldrop
Goede ervaring en service
Theo
Tilburg
net bedrijf,snelle prijsafspraak,goede nazorg
Joseph
Tilburg
Altijd goede en eerlijke service, bij onderhoud en verkoop/aankoop.
Giel
Bergeijk
Ik heb een hyundai i10 gekocht bij van oorschot auto's en echt super snel geholpen echt een top service
12 July 2024
Micha