Klant en service staan op nummer 1

Vorige week een probleem met mijn auto. De agenda stond vol, maar kon vrijwel direct terecht. Aan dacht voor de klant staat hoog in het vaandel. Daarbij altijd een vriendelijk woord en goede service.

Uistekende garage!

Garage Oldenhage levert puur vakmanschap. Ik kom er al jaren.

Blij met onze nieuwe auto!

Fijne garage! Over professionaliteit en betrouwbaarheidvan deze garage lijkt geen enkele twijfel. Johan is een zeer prettig persoon en hij heeft ons een mooie auto voor een goede prijs verkocht. 5 sterren dus! Dankjewel Johan (en de dame die onze nieuwe auto bij jou heeft ingeruild)!

Professioneel en vriendelijk

Betrouwbaar

Mijn autootje wordt prima onderhouden

Topper!

Altijd behulpzaam. Hij weet alle problemen te fixen.

Vakwerk

In een prettige sfeer werd ik goed geholpen.

Uistekend!

Wij hebben veel vertrouwen in deze garage en worden altijd prettig en goed geholpen.

Vakkundig en persoonlijk

Ik kom hier al jaren! Hele fijne garage die je altijd snel helpt

Uitstekende service en toch niet de hoofdprijs betalen

En dan nog een groot hart voor oude en nieuwe Citroëns ook! Hoewel je met andere merken ook prima aan kan komen zetten.

Fantastische service

Goede service. Niets te veel, niets te weinig.

Wij komen alleen maar hier

Altijd top!!!

Beste garage

Altijd behulpzaam , vriendelijk en bekwaam!

Uitstekende garage.

Wij worden altijd prettig, vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Johan en zijn collega's zijn de C6 specialisten in deze regio.

Goede en deskundige garage met vriendelijk personeel

Een garage die goed gebruik maakt van hun ervaring bij het onderhoud van het voertuig

Deskundig en eerlijk.

Afspraak wordt nagekomen, als de reparatie voor minder kan gebeurt het ook. Dus betrouwbaar , eerlijk en deskundig.

Een garagebedrijf waar je blij van wordt

Prettig te woord gestaan, duidelijk in het aangeven wat er gerepareerd moest worden. Leenauto mee en dag later de C3 Picasso weer opgehaald. Geen verrassing met de rekening , Johan Oldenhage had al een indicatie gegeven.Kortom een uitstekende ervaring bij dit bedrijf.

Vakmanschap met hartelijke service.

C6 weer als nieuw

Was weer top

Service gericht

Snel een afspraak kunnen maken en je kunt ook vaak langskomen dat ze ter plekke even kijken wat er gedaan moet worden.

Prettige en betrouwbare eigenaar

Met hulp van Raymond Duypmans heb ik bij deze garage een Citroën Berlingo gekocht. De eigenaar Johan was open en eerlijk over de herkomst van de auto en ook over de vrijheid van garage naar keuze voor onderhoud. Ook tijdens het jaar garantie. Het enige ‘minpuntje’ is dat ik vermoed dat de auto van een hondeneigenaar is geweest. Dat wist Johan niet toen Raymond er naar vroeg. Nu de parfum optrekt, ruik ik de geur van een hond. Als het blijft zoals nu dan is dat geen probleem. De auto rijdt heerlijk, is ruim en voldoet aan mijn wensen. Dat is veel waard. Ik kan deze garage zeker aanbevelen.

Grote reparatie, superfijn geholpen!

Nieuwe koppeling in oude Citroën CX.

Goed geholpen, vakkundig, vriendelijk, snel.

Betrouwbaar en vakkundig

Rustige sfeer en vakkundige reparaties, mijn auto is hier al vele jaren in onderhoud. Op een plaatje op de tafel zag ik dat het bijna alweer tien jaar geleden is dat deze garage open ging, volgens mij kwam ik er toen ook al..

Vakkundig en relaxed.

Vakkundig, relaxed en vriendelijk