Flexibel team van medewerkers dat actief meedenkt met de klant. Onderhoud wordt over het algemeen uitstekend verricht en de medewerkers zijn altijd correct en vriendelijk. Verder is het mogelijk - afhankelijk van de wensen - ter plaatse even te werken of vervangend vervoer mee te krijgen.
Zeer goed!
Uitstekende service , met hart voor het merk !
Zeer deskundig, uiterst vriendelijk, klant is hier de belangrijkste persoon. Citroenistes pur sang.
Na wekenlang storingsmeldingen te hebben(ABS-ESP-versnellingsbak-radio) waar de lokale Citroën-dealer geen oplossing voor kon vinden via Citroën-forum.nl naar Johan Oldenhage doorverwezen. Na telefonisch de storingen te hebben besproken kon hij direct de mogelijke oorzaak aanwijzen, remlichtschakelaar of de draadbundel. Dit bij mijn dealer gemeld : Opmerk.: dat kan nooit de oorzaak van de storing in de automaat zijn! Vandaag de schakelaar vervangen en : storing opgelost. Gelukkig zijn er nog ECHTE EXPERTS die het rijden met een Citroën betaalbaar houden. Deze garage krijgt een 10 voor service en kennis.
ik garage Johan Oldenhage een van de beste garages die ik ken. De service is super en de mensen beschikken over enorme kennis van citroen en interesseren zich voor niet alleen de moderne citroen, maar ook vooral de semi-klassieker. Het is altijd een genot om heen.
Gevoel van meedenken
Ik kom al 20 jaar hier met tussenpozen, maar bijna nergens kom je de vriendelijke en op de mens gerichte aanpak. voeg daarbij de deskundigheid en meedenken, Beter kun je je niet wensen.
Zeer goede, deskundige en bovenal vlotte en vriendelijke service. Een garage die met zijn klanten mee denkt!
Prima deskundig, behulpzaam, denkt mee, levert onderdelen van een ouder model citroen waar niet meer zo makkelijk aan te komen is.
Een deskundig bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Nu ook nog op een mooie nieuwe locatie.
Kundig, vriendelijk en heel belangrijk eerlijk!
Dit is de 2e maal dat ik iets besteld heb bij Johan Oldenhage. Zowel de 1e als de 2e maal is het materiaal tijdig geleverd ondanks de verhuizing waarin het bedrijf zich heeft bevonden. Prettig is dat Johan je kan voorzien van de juiste tips t.b.v. montage. Fijn bedrijf met fijne behandeling.
Deskundig, en goede servive.