uitermate goed, zijn eerlijk, gaan door totdat probleem gevonden is,. zijn flexibel en hebben de juiste passie voor Citroen. Ik moet er een dik uur voor rijden maar dat is het dubbel en dwars waard. En voeren geen onzinnige reparaties uit die volgens lokale dealer nodig waren. Wat een verademing
Prima service bij dit bedrijf. Mijn auto wordt speciaal opgehaald tijdens mijn werk, zodat ik niet apart vrij hoef te nemen of erheen moet.
Ik heb hele goede ervaringen met het bedrijf. Wij zijn ongeveer 40 of 45 jaar geleden bij zijn vader begonnen. Met een kleine tussen pauze zijn we altijd klant gebleven. Het contact was en is altijd plezierig en persoonlijk en dat persoonlijke stel ik erg op prijs. Er wordt altijd voor een plotseling probleem ruimte gevonden om dat te verhelpen. Ik moet er een stukje voor rijden maar dat maakt me niet uit. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat ik als persoon en niet als een nummer wordt behandeld.
Prettige communicatie en vooral betrouwbaar. Geen rare onverwachte kosten en een eerlijk advies over te vervangen onderdelen.
Heb mijn citroen C5 III hier in onderhoud. Niets anders dan lof over klantvriendelijkheid, bekwaamheid en eerlijkheid.
Al jaren ben ik klant bij dit bedrijf en altijd super tevreden.
ze denken mee met de klant en vervangen geen onderdelen indien niet strikt noodzakelijk. Zijn goed in het uitlezen van storingen en interpreteren hiervan.
vriendelijk, behulpzaam. kundig en efficient
Zeer goed/klantvriendelijk
Zeer prettig bedrijf met veel persoonlijke interesse en aandacht.
Al jaren klant hier met C5/C6 en Picasso. Eerlijk, open, kwaliteit en er worden nog oplossingen uitgedacht voor zaken waar de fabrikant en importeur dingen laten liggen. Er wordt hier nog gerepareerd ipv vervangen als het mogelijk is. Voor (forum)insiders een bekend en geliefd adres aka GJO.
Dit is het eerste garage bedrijf in 40 jaar, waar ik naar volle tevredenheid geholpen ben. Het is mijn eerste (tweedehands) Citroen, maar met zo\'n garage achter de hand heb ik alle vertrouwen in de toekomst met deze auto.
Ik kom hier al jaren met heel veel plezier en dan met name om de ontvangst, de service, het exact nakomen van de afspraken en de technische kennis. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Altijd plezierige contacten en deskundige hulp.
Voor Citroën en in het bijzonder de C6 is Garage Johan Oldenhage hèt bedrijf. Men doet zelf veel onderzoek t.b.v. het instandhouden van de C6. Veel kennis en expertise opgebouwd waardoor problemen worden voorkomen in plaats van gerepareerd. Als er toch iets gerepareerd moet worden dan zijn de werkplaatsuren beperkt. Zeer goede service. Voor C5 en andere typen geldt hetzelfde verhaal. Ook voor youngtimer Citroëns, waarmee je bij de reguliere dealer niet meer hoeft aan te komen, een prima adres.
Zeer deskundig en bereid verder te gaan dan citroen zelf.
Prima service en aanzienlijk goedkoper als bij andere garages (distributie vervangen), snel geholpen....TOP