Prima ervaring, zeer vriendelijk personeel, goed geholpen en prijs viel reuze mee
Zeer kundige vakmensen. Erg vriendelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding occasions. Aanrader!
Zeer goede garage, vriendelijke en goede vakkundige monteurs van Citroen en Peugeot.
Uitstekende service, klantgericht en absolute specialisten op Citroën gebied!
Ik heb enkel respect voor de mensen van Garage Johan Oldenhage B.V. ,kennis van zaken , klantvriendelijkheid en eerlijkheid is waar dit bedrijf voor staat. Een aanrader voor iedereen !
Wij waren op zoek naar een nieuwe auto en kwamen langs bij deze garage. Wij heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan en wij hebben uiteindelijk een prachtige auto gekocht! De ontzettend goede service die wij hebben gekregen zorgt ervoor dat wij het bedrijf echt iedereen kunnen/willen aanraden. Heel erg bedankt voor de prachtige auto en de mooie rode bloemen!!
plezierig en servicegericht
Erg goed. Vriendelijk, denkt met de klant mee en levert deskundig werk.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en ook belangrijk deskundig!!
vriendelijk, deskundig, goed meedenken en adviseren.
Zoals gebruikelijk uitstekende service verlening en kennis van zaken.
Prompte afhandeling van schriftelijke bestelling en vriendelijke ontvangst bij C5meeting.
Zeer transparant bij het overleg over de op te lossen problemen. Ik rij al 50 jaar Citroën, sinds vier jaar ben ik klant bij GJO. Beter kan ik me niet wensen.
Ik rij al jaren Citroen, een betere dealer is er niet! Kleinschalig, laagdrempelig, zeer klantvriendelijk en bovendien zeer deskundig en realistisch
Het zijn de mensen die deze garage zo bijzonder maken. Ze hebben passie voor auto\'s, speciaal voor Citroen. Je wordt altijd vriendelijk, deskundig en eerlijk geholpen. Van harte aanbevolen.
Vakkundig, veel kennis die gedeeld wordt, vriendelijk, niet het vel over je oren trekkend. Al was mijn probleem niet geheel opgelost. Maar dat is ook een erg lastig probleem en krijgt een vervolg.
uitmuntend! kundig, meelevend en voelend, gast vrij en zeer behulpzaam
Kom er al sinds aanschaf auto. Apk en beurt altijd netjes binnen de gemaakte afspraken, als het nodig is wordt er eerst contact opgenomen om een plan van aanpak te maken. Ook bij klachten aan de auto, en daardoor onverwacht komen binnenvallen, altijd prima geholpen, er wordt geluisterd naar je. Kijkje in de werkplaats, een vraag stellen, wachten, lift naar het station? Geen probleem. Het is een bedrijf waar ze weten wat ze doen.
Uitstekend. Klantvriendelijk. Betrouwbaar. Correct. Deskundig.