Prima klantvriendelijkheid

Vriendelijk personeel. Kwaliteit van werkzaamheden prima.

Denkt in oplossingen .

Bedankt Johan voor het nakijken van de c6 en het voorzien van een nieuwe apk! Johan Oldenhage is dé autoriteit op het gebied van de C6 met verstand van zaken. Nogmaals bedankt.

volgens afspraak en goed uitgevoerd

Goed geholpen en meegedacht met oplossingen

Ontzettend goed en snel geholpen

Garage Oldenhage is een zeer deskundig bedrijf en helpt je op een snelle en accurate manier. Onze CX was in zeer goede handen bij hun.

Gewoon goed én prettig.

Gewoon goed én prettig.

Altijd vriendelijk en deskundig

Al tientallen jaren een tevreden klant

Altijd goed

..en aardig. Als je als klant iets verkeerd doet, lossen ze zelfs die problemen ook nog op. Je voelt je hier thuis.

Snel, accuraat en vriendelijk

Nieuwe garage voor de apk, nadat garage Ordas ermee ophield door het overlijden van de oude Ordas. Goed bereikbaar met de trein vanaf station nieuw Vennep. Goed advies en nuchtere kijk.

Zie tekst

Goede service, vriendelijk personeel en verstand van zaken

Gewoon top.

Hier komen wij al 23 jaar.

Komt afspraken na, veel kennis, normaal tarief

Betrouwbaar en niet te duur

Als oud-Citroenrijder gebleven voor onderhoud aan andere merken auto’s. Je wordt behandeld als persoonlijke klant en niet als leasebak-nummer

Altijd vriendelijk en paraat.

Altijd hulpvaardig!

Goede service..echte Citroën garage

Uitsteken

super snelle diagnose en oplossing van defect en reparatie van Citroën C1

Sympathieke leiding en bemanning Altijd wat te zien met koffie in wachttijd

Top service super geholpen

Super bedrijf

Vertrouwd vakmanschap

Deskundig en betrouwbaar

Super goed elke keer weer

Bij Johan is het altijd mogelijk om onverwachts te komen, of het een lekke band is. Of een auto die even niet meewerkt. Top service en kwaliteit

Mijn C6 rijdt nu weer zoals het hoort

Echte specialisten die verstand hebben van deze oude Citroëns en nog aardige mensen ook.

als altijd erg vriendelijk en uitstekend werk

Ik kom al heel wat jaartjes bij Johan Oldenhage. Altijd word ik uitstekend geholpen. De onderhoudsbeurt kon gelukkig heel snel worden ingepland waardoor we toch op tijd op onze vakantiebestemming kunnen zijn. Hartelijke dank team Oldenhage! Hans van den Bosch

Geweldige service.

Buiten de ‘normale’ APK werden er wat vlekjes weggepolijst als extra service, en werd er ook nog een trilling uit het stuur weggehaald. Zeer tevreden!

Goede service, veel kennis aanwezig

Geleverd onderdeel snel geleverd voor een redelijke prijs

Prima garage net vriendelijk en gekwalificeerd personeel!

Fijne garage waar je geen nummertje bent zoals bijv bij de grote Van M….. garages. Wat een verademing! Vriendelijk en kundig personeel. Ze hebben echt verstand van zaken en leggen duidelijk uit welke werkzaamheden er zijn verricht.

ze staan altijd klaar staan voor een oplossing

vriendelijk en veel ervaring, met duidelijke uitleg.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep