Zeer prettig en vertrouwd

Altijd goed bij Johan en zijn collega’s

Deskundig geholpen

Ik heb aktijd het gevoel eerlijk en deskundig geadviseerd en geholpen te worden.

Top bedrijf!

Prima garage met vriendelijk personeel. En ook belangrijk, ze proberen je geen poot uit te draaien. Kom hier voor mijn C5 en vriendin haar Micra.

Ik vind dat we bij Johan en zijn team altijd prettig geholpen worden

In ruim 15 jaar dat we al bij garage Johan Oldenhage komen is het onze ervaring dat we altijd snel geholpen worden voor een eerlijke prijs.

Reparatie volgens afspraak uitgevoerd.

Zie boven plus opmerking over het detecteren van de olielekjage: De lekkage zou bij het bezoek in augustus al gedetecteerd moeten zijn. Dit kostte een extra bezoek.

Persoonlijke aandacht gecombineerd met snelle en deskundige service!

Zie boven

Goed geregeld

Reparatie en Apk tevreden!

johan is de beste!

Altijd vriendelijk, goede sfeer, extreem kundig, weet praktisch alles van alle hydropneumatisch citroents, staat gewoon altijd voor je klaar, door en door eerlijk, goede-snelle-leuke monteurs! Ik rij er graag half NL voor door. De echte C6 expert!! PS. Oja, de cappucino is zeker niet slecht. Een van de betere garagekoffies;)

De service van garagebedrijf Johan Oldenhage verdient een tien met een griffel!

Prachtige goed onderhouden citroen-occasion gekocht. Opgrleverd als nieuw! Heel blij mee!! Voor occassion of onderhoud raad ik dit bedrijf zeker aan!

prima kennis en service

prima kennis en service

Liefdevol geholpen !

Vertrouwd .

Prima!!

Elke keer weer uitstekende service!!

Snelle service en kwaliteit

Winterbandenwissel werd snel en volgens afspraak uitgevoerd. Altijd fijn om vriendelijk ontvangen te worden!

klantvriendelijk en goede prijs voor reparaties

goede service! prijs voor reparaties vielen heel erg mee.

Vriendelijk en vakkundig voor mijn C6

Hier is eigenlijk niets aan toe te voegen.

Altijd weer deskundig en vriendelijk

Het is een veilig gevoel om voor een gecompliceerde auto als de C6 een deskundige garage te hebben.

uitstekende service, vriendelijk en goede koffie

Goede garage

Het personeel is vriendelijk en weet waar het mee bezig is en zijn niet te beroerd om iets extra's te doen.

Prima service.

Vriendelijk en bekwaam.

Onderhoud en reparaties worden correct uitgevoerd. Ik ben door Garage Johan Oldenhage nooit teleurgesteld.

Komen de afspraken na.

Uitstekende vakgarage

Heel kundig personeel. Uitstekende service en goed advies voor het geval je bepaalde reparaties aan je auto willt uitvoeren!

Perfecte service en ook prima uitleg.

Perfecte service en ook prima uitleg.

Goede en deskundige service.

Citroen C3 voor d ekeuring gebracht. Tevens banden vervangen. Vervangend vervoer was een fantastische C6. Op tijd klaar. Geen rare meerkosten.

Doet wat-ie zegt en zegt wat-ie doet

Garage Johan Oldenhage demonstreert een zeldzaam voorbeeld van klantgerichtheid. Ik kocht hier ooit telefonisch een 2e-hands auto, en zou dat zo weer doen. Als Garage Johan Oldenhage iets doet, staat hij daar volledig achter, en als hij erachter staat dan is het goed. Het is niet voor niets dat ik voor het onderhoud aan mijn Citroens vanuit Ouderkerk aan den IJssel naar Nieuw Vennep rijd. Naar Michelin zegt bij het uitreiken van 3 sterren: Een bezoek aan Garage Johan Oldenhage is de reis waard.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep