Goede behandeling en goede adviezen. Service is zeer goed.
Uitstekend. Garage waar goede reparaties en kostenbeheersing prima samen gaan.
Zeer vakkundige garage. Kom graag vanuit de achterhoek met mijn citroen C6 naar Nieuw Vennep ivm grote deskundigheid
Prima service eerlijk en goede prijsstelling.
1e klas service door mensen die hun vak verstaan!
geweldige service en altijd zeer vriendelijk
Uitstekende service met veel aandacht.
Snel geholpen en zeer netjes
Betrouwbaar, deskundig en prettig bedrijf
prima. goed geholpen.
Altijd goed, deskundig en zonder wollige praatjes. :-)
SUPER!
Werkelijk een top garage! Behulpzaam, attent en proactief!
Professioneel! Prima garage, vertrouwd. Klantvriendelijkheid: 10. (Men kent de klant bij naam en auto). Heel plezierig en behulpzaam in de kontakten en ik weet dat het altijd goed is of komt.
Alleen maar goede ervaringen in de 20jaar dat mijn auto bij johan oldenhage voor onderhoud en reparaties komt
Garage heeft ons een rib uit het lijf gekost, weinig resultaat en we hebben de auto gedurende en jaar om de haverklap weg moeten brengen omdat de reparatie niets geholpen had. Weken moeten wachten voor er resultaat was en toen was het nog niet goed. Garage bleef zeggen dat het goed kwam, maar ook na 6 weken is het niet in orde. Wel kwam er weer een gepeperde rekening, We hebben het afgelopen jaar misschien een half jaar echt zelf in de auto kunnen rijden met geknepen billen omdat het systeem steeds met foutmeldingen kwam. Hebben pech op pech met het geheel gehad. Kortom: slechte begeleiding, slechte reparatie, zonder overleg dingen vervangen en dan de rekening doodgewoon sturen... etc etc. Ik kan nog wel even doorgaan.
een garage waar je altijd welkom bent voor vragen en kleine reparaties zonder afspraak. Veel kennis en ervaring met name voor de modellen C5 en C6, maar elk merk en type is welkom. Vaak wordt meegedacht om de kosten te drukken.
Prima garage met hele goede service
Niet lullen maar poetsen! Al jaren de moeite waard om 25km voor om te rijden.
Vriendelijk en zeer deskundig. Geeft geen onzinnige adviezen. Demotiveert zelf sleutelen niet.