Versleten banden supersnel vervangen en goed advies

Mijn voorbanden moesten met spoed vervangen worden en dat werd door Johan zeer snel geregeld. Tevens gaf hij goed advies over de nieuwe banden die er onder moesten (Michelin cross climate). Prijs viel uiteindelijk ook mee. Top!

Zoals altijd weer top.

Op weg naar vakantie in Andorra was de airco van mijn C6 kapot gegaan. De lokale citroen dealer in Andorra wilde beginnen met een onderzoek van 3 uur. Ik had er al direct geen vertrouwen meer in heb met open raampjes gewacht tot ik weer in NL terug was en de auto naar Johan Oldenhage kon brengen.

Prettig contact, vakkundige service.

Ik heb mijn auto gebracht voor onderhoud en een APK-keuring. Zoals altijd is het werk prima uitgevoerd en was het contact prettig.

op tijd netjes adequaat een een kop koffie

Probleem, luid motorgeluid veholpen

Top garage met snelle en efficiënte service!

Goede adviezen over reparatie, aankoop en en goede auto voor dochter en haar man gehuurd

Betrouwbaar. Levert kwaliteit.

De eerste garagist in decennia die voldoet aan de verwachtingen, top.

In ruim 40 jaar ervaring met talrijke garage's en garagisten was ik gewend geraakt aan het fenomeen " er is altijd wel iets wat niet klopt" na afloop van een bezoek, een koop of reparatie. Plots ben je dan verrast als na afloop de best wel hooggespannen verwachtingen simpel en eenvoudig volledig worden ingevuld. Hooggespannen vanwege de reputatie via diverse forum's en van horen zeggen . Simpel en eenvoudig omdat het niet meer is dan doen wat wordt beloofd, een fenomeen wat vandaag de dag even moeilijk te vinden is als in zijn eenvoud. Kan er een boek over schrijven maar beter is de warme aanbeveling het zelf te ervaren en een afspraak te maken voor om het even wat. Rij gerust iets verder naar een garagist waar je blij van wordt.

Johan is een vakman! Zeer deskundig, vriendelijk en klantgericht.

Niet voor niets de beste garage van Nederland!

Zeer kundig en betrouwbaar

Bij garage Johan Oldenhage is je auto in goede handen. Je wordt goed geinformeerd. Afspraken worden nagekomen. Zeer veel kennis van zaken. Je weet waar je aan toe bent. En daarbij wordt je als klant serieus genomen en zeer correct behandeld.

Uitstekende garage, vriendelijk, deskundig, betrouwbaar

Groot onderhoud en reparatie aan mijn Citroen BX: retourbundel hydraulisch systeem, alle veerbollen, beide draagarmlagers, stuurhuishoes en diverse kleine reparaties voor een realistisch bedrag. APK en mijn auto kan een jaar vooruit!

Altijd goed, volgens afspraken en voor een redelijke prijs

......................................................

Altijd vriendelijk en goede vakmanschap.

Goede klantenservice voor scherpe prijzen

Vooraf worden goede afspraken gemaakt over de werkzaamheden. Afspraken worden nagekomen. Ook worden er goede adviezen gegeven als het goedkoper kan. Gratis vervangend vervoer is altijd prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst veel over gelezen op het c5 forum.Heel veel goede reviews gezien op internet.Waarna ik besloot om mn auto naar Johan te brengen voor onderhoud en reparatie.En wat bleek hele vakbekwame citroen specialisten en Johan en zn team zijn ook hele aardige vriendelijke toffe gasten.Dus voor mn laatste APK ook weer naar Johan en zn team geweest en ook al was het heel druk daar toch gelijk dezelfde dag nog nieuwe apk erop inlc de bijbehorende reparaties ook nog gemaakt op dezelfde dag.Kreeg ook nog gratis een leuke c1 leenauto mee.Nogmaals heel erg bedankt Johan en team voor de goede en snelle service.Dus beste mensen die deze review lezen kan u echt aanraden om uw auto voor apk onderhoud en service naar garage Johan oldenhage bv en zn team te brengen Dikke 10 + mannen en tot de volgend keer weer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd vriendelijk en neemt de tijd ondanks drukte.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf. Ben al jaren klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service en een fijne sfeer . Kan het aan ieder aanbevelen .

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep