De garage beveel ik iedereen aan, wij hebben een citroen X. Picasso

De garage was weer snel, accuraat en vriendelijk.

Service en vakmanschap

Als er zich problemen voordoen bij onderhoudvvan de auto wordt er altijd met alle geduld mee gedacht aan een zo goed mogelijke oplossing!

Meer dan tevreden.

Fijne wagen gekocht voor een vriendelijke prijs.

Super goeie service en betaalbaar

Heb mijn automaat bak laten spoelen en silenoids vervangen. Hij heeft dit keurig en netjes opgelost voor een eerlijke prijs. En de solenoids waren gelukkig goed,. Deze hoefden niet vervangen te worden. Hij is gewoon een eerlijke garage die jou niet als nummer ziet maar als klant. Ze weten precies wat ze doen en hebben echt verstand van citroens. Auto schakeld weer zoals die moet schakelen. Bedankt johan voor je eerlijkheid en professionaliteit. Als ik 10 sterren kon geven gaf ik 10 sterren.

Professioneel team

De vakkennis en de service zijn top. We komen helemaal uit België (210km) om onze Citroën C6 te laten nakijken.

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Altijd weer fijn om naar garage Johan Oldenhage te gaan. En een echte Citroën sfeer. Zo anders als de dealerswaar je een nummer bent ipv klant!

Prima ervaring, al jaren lang!!!

Flexibel, klantgericht, nooit klachten.

Vriendelijk en meedenkend

Probleem goed opgelost en door extra benodigde dag nog een leenauto kunnen gebruiken.

Goede ervaring

Weet wat ze doen veel ervaring en altijd goede service

Op tijd gestart en op tijd klaar voor een nette prijs

Duidelijk

Kundig, eerlijk en gastvrij.

Kom er al jaran. Er is geen betere.

betrouwbaar en deskundig

Ik laat hier met een gerust hart de zorg voor mijn auto aan over

Topgarage

Het blijft een feest om bij garage Oldenhage te komen voor (specialistisch) onderhoud en reparaties. Het begint met een warm welkom, goede uitleg over wat gedaan wordt, en wat nog aandacht behoeft. Uiterst klantgericht, en bovendien technisch vooruitstrevend. En de factuur: Die klopt gewoon.

Top bedrijf .

Goede service. Vriendelijke personeel . En vakkuy geholpen

altijd goede service

Zoals altijd goede service , snel en vriendelijk.

Vakkundig

Vakkundig

Snel geholpen.

Vakkundige monteurs.

Op tijd, snel en goed

APK en automaatspoeling/verversing in een uurtje gepiept

Automaat gespoeld

Schakelt weer prima!

altijd zeer goede service

vriendelijk en goede kwaliteit

Betrouwbaar!

Johan helpt ons al jaren met reguliere onderhoud en onverwachte reparaties. Altijd goed en betrouwbaar.

Zeer vakkundig, persoonlijk en transparant

Vriendelijke vakmannen

Vriendelijk en deskundig

Garage Johan Oldenhage is al heel lang een begrip onder Citroën-bezitters. Veel specialistische kennis, vriendelijk, uitstekende service en dit alles voor een goede prijs. Aanrader.

top!

Zoals gewoonlijk hele goede service.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep