snel, goed en vriendelijk.

Bij een pechgeval kon ik gelijk terecht, ondanks vakantiedrukte en het feit dat de garage nog maar 3 werkdagen had voor hun vakantie. Snel, goed en vriendelijk, volgens offerte afgerekend (was eigenlijk iets, half uurtje meer)

Zoals al vele jaren een betrouwbare garage houder.

Nog een bedrijf dat werkt op vertrouwen, en ook kwaliteit leverd.

Net en professioneel

uitstekende service

vriendelijk en servicegericht

Sympathiek, klantgericht, meedenkend en vooral ook zeer kundig en vertrouwenwekkend

Prima uitgevoerde reparatie

Automaat laten spoelen van een Citroen C5. Prima en snel uitgevoerd. Kreeg ook nog een leuke korting vanwege een lopende actie. Resultaat is goed dus ik ben tevreden.

Vakmanschap en uitstekende service.

Echt een heel goede en prettige garage.

Vakman,vriendelijk,betrouwbaar,een verademing.

Hier wordt ik al jaren perfect geholpen. Geen kletspraatjes, maar altijd een helder en duidelijk verhaal. En een adequate oplossing voor ieder autoprobleem. Ik bezit meerdere auto's van diverse merken. Citroën,Mercedes,Renault,Audi of Volkswagen. Men is van alle markten thuis. Blijf gezond.

Probleem prima verholpen

Op de afgesproken tijd geholpen. Probleem in 1x opgelost. We kwamen net voor de pauze binnen en konden op de reparatie wachten. Alle monteurs liepen voor ons langs naar de koffie automaat. Niemand heeft ons iets aangeboden, terwijl je als klant niet zelf koffie mocht pakken in verband met Corona.

Altijd goede en snelle service

Uitstekende service.

Perfecte behandeling en goed onderhoud auto Citroenc6. Zeer betrouwbaar.

Goede service en klantvriendelijk.

Auto werd thuis opgehaald en na service beurt weer thuis gebracht.

Vertrouwd ! Betrouwbaar!

Zeer behulpzaam. Klantgericht

Teksten in de mail slecht te lezen. Is grijs op wit. Graag zwart op wit, dat is duidelijker

Goed Geholpen door Johan.

2 storingen in de auto. Prima verholpen door Johan. Door de drukte bij het bedrijf was ik hem wel een paar dagen kwijt. Maar ja eind goed al goed.

Zoals altijd voortreffelijk!

Ongeplande reparatie, maar snel en zoals altijd goed geholpen!

Top service

Altijd goede service

Altijd alles conform de afspraken.

Heldere afspraken, die men ook nakomt. Nooit opzoek naar ‘extra omzet’ ten koste van de klant. Vriendelijk te woord gestaan met duidelijke uitleg.

Heerlijk, lijkt of we weer in een nieuwe C6 rijden

hardwerkende eerlijke mensen. Snelle service. Uitgebreide uitleg. Heel fijn en vertrouwenwekkend.

Zeer deskundig en proactief

2 x geweest voor (preventief) onderhoud aan de c6. Ook een paar keer naar anderen. Conclusie, Odenhage is de enige die nog aan mijn c6 mag zitten!

Altijd een optimale service!

Ik kom al vele jaren bij garage Oldenhage en altijd naar tevredenheid!

vakkundig

ik ga graag naar de Citroen C5/C6 specialist ondanks de afstand

Altijd Top, zijn al vele jaren klant!!!!

Top!

Goede service doen alleen wat wordt opgegeven extra reparaties gaan in overleg

Je kan altijd wel redelijk snel terecht voor het maken van een afspraak. Reparaties worden goed uitgevoerd.

super service

Aardige mensen en goede service

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep