Prima garage

Snel, vakkundig en gezellig

top garage

Vakkundig

Uitstekend!

Zie website Garage Johan Oldenhage B.V. Gewoon goede service en onderhoud waar je op kan rekenen.

Perfecte service

Reparatie aan mijn Peugeot Boxer perfect, snel en effectief uitgevoerd. Leenauto mee en de reparatie slim aangepakt om onnodige kosten te vermijden. Wat een service! Ik kan Garage Johan Oldenhage aan iedereen aanraden.

Onderhoud perfect uitgevoerd.

De automaatbak van mijn auto is door Garage Oldehage weer geflusht. Prima onderhoud uitgevoerd, waarbij Garage Oldenhage als één van de weinige garagehouders de kennis heeft. De mensen van Garage Oldenhage zorgen er ook voor dat die kennis actueel houden. Net geen 10, omdat ik via de website mijn afspraak had ingepland. Op de website wordt aangegeven dat die afspraak nog bevestigd zou worden, maar ik heb toch zelf daarvoor moeten bellen. Overigens is het onderhoud wel op het geplande tijdstip uitgevoerd. Daarnaast is het technische vakmanschap voor mij belangrijker!

Met verse APK kan de C5 er weer een jaartje tegen.

Maat werk en vriendelijke bediening

In overleg beste prijs kwaliteit verhouding gevonden voor banden onder mijn Ford. Jawel, de eigenaar kan zeker voorbij zijn eigen merk kijken. Garage Oldenhage bedankt!

Wist niet dat zulke garages bestonden....perfect....Proficiat!

Je wordt als mens behandeld, en ook onze auto's zijn er nooit slechter van geworden.....

Altijd goed!

Ik kom al bijna 23 jaar bij Johan en de service is altijd goed!

Uiterst vriendelijk en deskundig

Uiterst vriendelijk en deskundig en altijd bereidt te adviseren en mee te denken.

Uitstekende garage

Heel prettige mensen en puur vakmanschap.

Als vanouds prima geholpen voor een prima prijs

Problemen met de koeling zijn prima opgelost en de rekening viel reuze mee

Lang wachten wordt beloond met levering perfect onderdeel

19-10 display C6 opgestuurd ter reparatie, 7-12 nieuwe display ontvangen. Kosten zijn stevig maar wel acceptabel.

Op correct afgesproken tijd banden gewisseld

Zoals altijd snel en correct uitgevoerd en gelijk even vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Prima service.

Vriendelijk, kundig en vertrouwd zoals altijd

Auto gebracht voor een beurt, apk en winterbandenwissel. Altijd een fijne ervaring. Johan en zijn mensen zijn kundig en stralen vertrouwen uit. Ik hoop er nog vele jaren mijn auto te kunnen brengen voor onderhoud.

Vriendelijk direct

Adequaat bewerking conform afspraak

vakkundig, vertrouwd en vriendelijk!

Ik kwam om mijn banden weer op de juiste spanning te brengen en wilde nieuwe ruitenwisserbladen. Ik kreeg meer: een wintercheck, een loszittend spatbord werd vastgezet, de ruitenvloeistof aangevuld, oliepeil bekeken, enz. Ik kreeg koffie in de tussentijd.

Fijne garage

Een vertrouwde garage met respect voor de mensen en je auto..

Alles is gebeurd cf afspraak

Zie boven, banden verwisseld en wintercheck

Meedenkend en flexibel

Johan is flexibel en denkt in oplossingen. Ik kom hier al ruim 19 jaar met verschillende auto’s en hij weet elk probleem op te lossen. Hij gaat altijd een stapje verder voor zijn klanten en we weten dat onze auto’s bij hem in goede handen zijn. Echt een aanrader!

Snelle en vakkundige reparatie van mijn c6

De verwarming mijn c6 is uitgevallen. Als ik langskom rijden wordt het direct gerepareerd tegen een vriendelijk tarief

Prima:efficient en sympathiek

Zeer goed geholpen

Klantvriendelijk.

Zonder problemen kreeg ik een leenauto mee.

Zoals altijd, prima service

Service is hier normaal, en het onderhoud is altijd oké

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep