Alles voor de klant

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Goede verhouding prijs - kwaliteit

Uitstekende service, garage die meedenkt en toch goedkoop

Garage Oldenhage zien sommige mensen als de specialist voor de citroen C5 en C6, met name vanwege het spoelen van de automaat versnellingsbak. Daarom zou je vergeten dat je ook prima met een andere auto terecht kan, maar dat is wel het geval. Denk aan de Xantia, CX, GSA, C4 cactus, maar zelfs je Renault Twingo. Ik heb er zelfs een Suzuki Swift zien staan! Oldenhage denkt mee, levert kwaliteit maar denkt ook aan de kosten. Daarom is de afstand (circa 80 km) de moeite waard.

Communicatie via email en telefonisch verloopt zo als je dat als klant graag ziet. De onderhoudswerkzaamheden en APK zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

super klantvriendelijk en bekwaam personeel, snelle service

super klantvriendelijk en bekwaam personeel, snelle service

Goede kwaliteit.

Een garage waar iedereen met een citroen heen moet gaan. Wat een service

Ging erheen met de c5 break voor de adals te vervangen en ben daar zo vriendelijk en goed geholpen dat ik het iedereen kan aanraden. Ging op de terugweg een lampje branden en werd meteen gefixt met excuses. Had direct goed moeten gebeuren werd er gezegd.

Wordt altijd netjes geholpen bij dit bedrijf

Altijd vakkundig word je hier geholpen

Al meer dan 30 jaar tevreden klant

Begripvol, snelle en goed service en uiterst plezierig contact,

Topservice!

TOP SERVICE

TOP SERVICE

een kapot onderdeel werd vervangen en alleen de materiaalkosten moesten betaald worden.

Het kapotte onderdeel was afgebroken en de vervanging was niet heel eenvoudig door de oxidatie. Het werd met rust en beleid gedaan en de arbeidstijd werd niet meegenomen in de rekening. Toen ik bedankte, werd er gezegd dat jhet met liefde gedaan was :) Goede service!

Prima !

Uitstekende en snelle service

Zoals altijd helemaal goed.

Altijd plezierig contact en goede service.

Saving my C6 instrument

Johan and his team helped to save my C6 instrument bord after a short circuit. It was handled perfectly and it works. I can only recommend this Company Best regards Jacob

Top geholpen

Zoals altijd op bijzonder vriendelijke, persoonlijke, transparante en professionele manier geholpen.

deskundig

Vervangen van gasklep is uitstekend uitgevoerd.

Perfecte service terwijl je wacht tegen een prima prijs

Voorremblokken laten vervangen waar ik op kon wachten. Dat kan bij de Kwikfit niet en het kost daar ook nog eens meer. Bovendien is dit een vertrouwd adres en weet ik zeker dat het goed gebeurt. Ik kom er al jaren

fijn contact.

hele goede service.

Zeer positief.

Vriendelijk, behulpzaam en kundig. Een garage die ik iedereen kan aanbevelen.

Gewoon voortreffelijk

Ze doen meer dan je vraagt, zonder dat direct in de prijs te berekenen. Ze hebben zorg voor je auto. Je proeft gewoon de betrokkenheid. En als laatste, ze hebben nog nooit teleurgesteld.

Een garage die doet wat

Eerlijke advisering en goede dienstverlening. Er wordt met zorg aan mijn auto gewerkt. Ik heb mijn DS5 daarom hier (vast) in onderhoud.

Snelle service

Ik had m’n auto sneller dan verwacht weer terug

Reparatie naar volle tevredenheid

Sterk punt: Oldenhage weet veel van een Citroën C6 en kon al mijn technische vragen direct beantwoorden.

Had pech met mijn auto ANWB gebeld accu stuk gelijk garage Johan Oldenhage gebeld kon al minuut terecht. Top

Controle en bijvullen aiirco

Zoals gewoon vriendelijk actief en kundig

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep