Betrouwbare vakgarage voor mijn Citroën.

Ik heb lang gezocht naar een betrouwbare vakgarage voor mijn Citroën, in de buurt van mijn woonplaats (Denhaag). Uiteindelijk na goed zoeken Oldenhage gevonden. Nu al jaren met volle tevredenheid klant bij Johan. Een paar jaar geleden een zoekopdracht gegeven voor een jonge 2e hands C1 en een C5. Daar rijden we nu alweer een aantal jaren mee, waarbij Johan het onderhoud verzorgd. Nieuw Vennep is meer dan een half uur rijden van ons huis, maar dat heb ik graag over, voor goed en betrouwbaar onderhoud aan onze Citroëns.

Uitstekende service

Auto weer een grote beurt gehad dus ik kan weer een jaar vooruit. Ze weten wat er moet gebeuren en doen dat ook. Ook met vragen over de navigatie meer dan prima geholpen. Johan maakt vaak gelijk tijd als je ergens voor langskomt en lost dat dan ook gelijk op(indien mogelijk). Prima service dus !

Goede en eerlijke Garage

Vriendelijke en nette garage

Dit is geen garage, dit zijn mensen die je helpen.

Ik kan er altijd terecht. Dan word ik direct en vriendelijk geholpen. Een nieuw lampje? Doen we even snel. Te weinig olie? Vullen we bij. En laatst toen er iets mis ging en ik na een reparatie plotseling stil kwam te staan? De monteur kwam me redden. Dat schept een band. Een fout die goed hersteld wordt, zegt meer over een bedrijf dan een fout die men niet maakt. Het laat het warme hart zien. Daar hou ik van.

Top service

Accu vervangen zonder de deur uit te hoeven.

APK verliep gladjes

Service die ik jarenlang ben gewend. De twintigjarige Yaris laten keuren onder het genot van een heerlijk bak koffie. Hij mag weer een jaar! Ondanks dat de wagen twintig jaar is, je krijgt de service alsof het een nieuwe is!

We raken er aan gewend: prima service op topniveau

Johan en zijn collega's doen altijd net dat ene (of twee of drie) stapje meer. Fijne sfeer in de garage.

Uitstekende service bij professionele en fijne garage

Snelle service met een grote glimlach. Daarvoor kan je altijd bij Johan en zijn team terecht. Eerlijk en helder advies tegen zeer redelijke tarieven!

kwik kundig en gastvrij

hele goede garage die nooit teleurstelt

Altijd attent, persoonlijk, deskundig en ook nog gezellig!

Recent APK. Ik kon er op wachten, behalve één nummerplaat-lampje dat gratis vervangen werd, was alles goed. In een halfuurtje klaar. Fijne service!

Persoonlijke benadering en zeer servicegericht

Persoonlijke benadering en zeer servicegericht

Garage die hoge kwaliteit levert.

Garage Johan Oldenhage BV is een garage waar ik mijn Citroën C5 van 2004 helemaal aan toevertrouw. Wat betreft vakkundigheid betreft op het gebied van Citroën staat het bedrijf bij mij hoog aangeschreven.p

Prima.

Geen nadelige ervaring

een uitstekende service

Uitstekende service en kwaliteit zoals altijd

Zoals altijd uitstekende service en kwaliteit. Tsja wat kun je nog meer zeggen. Gewoon top

Plezierig en snel geholpen.

Goed en snel geholpen, fijn om een C6-specialist in de buurt te hebben.

Gewoon een prima garage.!!

Ben al jaren klant bij deze garage. Klantvriendelijk duidelijk prijsopgave. Geen gezeur. Gewoon een garage waar je altijd terecht kunt.

perfecte service

Ongevraagd een leenauto meegekregen. Auto werd goed gecontroleerd en vooraf gemelde zaken die moesten worden vervangen, keurig gemaakt. Op het eind nog een mooi Citroën-bord meegekregen.

prima als altijd

C6 is weer tip top!

Altijd goed, heel klantvriendelijk en meedenkend

Heb inmiddels langere tijd ervaring met Garage Johan Oldenhage. Johan is vakkundig, eerlijk, heel vriendelijk en denkt altijd met je mee. Zeker aan te bevelen om hier je auto in onderhoud te geven.

Zoals gewoonlijk.

Zeer klant gerichte snelle hulp prettig meedenkend

Zeer klant gerichte snelle hulp prettig meedenkend

Eerlijk en deskundig advies

Uitstekende service, prijs/kwaliteitsverhouding en een eerlijk advies

klantgericht

Prima service, vriendelijk.

Voorgaande contacten en werkzaamheden aan onze auto!

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep