Top service

Beurt en apk. Netjes gebeld met de afkeur- en aandachtspunten. Niets onnodig vervangen en goed meegedacht in het licht van het gebruik van de auto. Top!

komt afspraken na

Prettig.

Prettig en een goed gevoel. Kom hier terug.

Prima service en vriendelijk personeel

Snelle service

Mijn Citroën had een nieuwe accu nodig, Garage Oldenhage had 'm op voorraad en ik kon meteen langskomen. Team Oldenhage monteerde de nieuwe accu met de snelheid van een formule-1 pitstop. Wat een goede service!

valt niet zoveel te vertellen over een bandenwissel en het vastzetten van de plastic dorpelbescherming. Zoals altijd vermoed ik dat er zeker niet teveel uren berekend zijn.

Betrouwbaar en altijd goede service !

Al jaren tevreden klant en altijd zeer goede ervaringen ! Kortom een aanrader !

Klantvriendelijk en deskundig.

Behulpzaam en betrouwbaar.

Zoals altijd top!!

Vriendelijk, ter zake kundig, betrouwbaar, kan alleen maar zeggen: Top!!

Is altijd erg goed !

Klantvriendelijk goede vakmensen en wordt er meestal zeer goed geholpen !

Uitstekende service

Eerlijke en goede service.

Zoals altijd geweldig!

Iedereen is even vriendelijk. Klantvriendelijk en goed advies en goed werk. Wij zijn niet voor niets al 23 jaar klant bij Johan.

Prima service zoals altijd.

Ik rij er nog steeds graag 25km voor om!

Goed vakmanschap

Professionele mensen. Vriendelijke omgeving. Vakmanschap

Kan niet beter

Vriendelijk personeel luiteren goed en vragen door. Heel behulpzaam en goede service

Betrouwbare, kwalitatief goede en servicegerichte dienstverlening!

Dienstverlening geschiedt op basis van vertrouwen (het is al voorgekomen dat de factuur nog niet was opgesteld bij het ophalen van mijn auto na reparatie en/of servicebeurt, de factuur werd vervolgens nagezonden). De dienstverlening is van een goed niveau. Eerlijk advies in de zin dat wordt meegedacht in een oplossing, zowel qua noodzaak als qua kosten voor de klant.

Apk. Auto was snel klaar

Top service en vakmanschap, en aardige mensen!!

Top service.

vlot, vakkundig en vertrouwd

Zondag bracht ik mijn Citroen C3 voor APK en nieuwe accu en heb de sleutel in een daarvoor bestemd bakje (soort brievenbusje) gedeponeerd waardoor het naar binnen viel. Maandag voor in de middag kon ik hem ophalen. Het display werkte weer en de auto startte weer als een zonnetje. Alles weer in orde.

Prima!

Kundig en goed inzicht in wat er moet gebeuren.

uitstekende garage met aandacht voor de gevraagde acties

perfect

Vlot, kundig, eerlijk.

Met 2 Citroens, ons vaste adres voor onderhoud, en reparatie als nodig. Johan Oldenhage en collega's zijn altijd vriendelijk, en bereid om je te woord te staan met raad en daad. En als het even te druk is voor een direct antwoord, dan word je altijd netjes en vlot teruggebeld. Zonder omwegen en poespas een deskundig en eerlijk advies.

Snel geholpen

Zoals altijd snel en vriendelijk geholpen

Snel geholpen

Tarwestraat 9