Een vertrouwen wekkend adres

En het bovenstaande stralen ze ook uit in hun manier van handelen en benadering van de "klanten".

Klant vriendelijk

Kopplingskabl vervangen doe je zoals Johan!

Wel goed, alleen viel de eind afrekening hoger dan mij werd verteld.

M'n auto is weer goed gemaakt, alleen viel de rekening 100,- euro hoger dan mij werd verteld.

Gewoon goed!

Johan doet zijn uiterste best om alles goed te maken. Fijn contact en goede service.

Ondanks een flinke rekening een goed gevoel.

De rekening was even slikken, maar ik wist uit een eerste ruwe prijsopgave dat het niet goedkoop zou worden. Dank voor het in twee termijnen kunnen betalen.

Vakmanschap staat hier op nummer 1!

Meedenken,zich aan afspraken houden én goed werk leveren, daar staat Johan Oldenhage voor.

Prima geholpen

Duidelijk aangegeven wat er nu uitgevoerd moest worden en wat er in de nabije toekomst verstandig is aan te (laten) pakken. Bedankt.

Echte vakman

Binnen 10 minuten de oorzaak van een probleem gevonden (simpel en goedkoop) daar waar andere citroen dealers een (dure) slag naar sloegen ,voor mij de rit uit IJsselstein meer dan waard.

Altijd druk en goed werk!

Johan denkt mee, zoekt naar de best passende oplossing. Vakman met hart voor en verstand van (lastige) auto's en (ook lastige) klanten.

Goed en betrouwbaar

Vertrouwd.

Daarom ga ik naar garage Johan Oldenhage.

Klantvriendelijk en uitstekende service

Klantvriendelijk en uitstekende service

Professioneel en klantgericht

Ik had een afspraak voor spoelen voor de automaat van mn XM gemaakt. Allemaal goed gedaan, voelt vertrouwd, prijs-kwaliteit goed.

Fijne garage met super leenauto

Elk jaar gaat onze C5 voor een beurt. Er wordt niets overbodigs gedaan en hij rijdt daarna weer als een zonnetje. Altijd een leenauto mee. Dit jaar de citroen Mehari ...... geweldig! De hele dag met een glimlach rondgereden.

Zeer goede vakmensen !

Vriendelijke mensen met verstand van zaken !

alles weer goed in orde met de auto

Prima garage waar vakwerk wordt geleverd

Johan denkt goed mee en weet, ook voor de minder gangbare modellen, altijd aan onderdelen te komen. Een aanrader.

Afspraak nakomen en meedenken. Direct APK gedaan.

Goed geholpen. Eerst technische advies op afstand. Daarna naast het plaatsen van een nieuwe veer tevens voorgesteld op APK uit te voeren . Auto kan weet een jaar mee.

Een garagist pur sang

Altijd duidelijke afspraken en deugdelijke reparaties.

Deskundig en bovenal ook oog voor de menselijke maat!

Door onze zoon Ard-Jan op het spoor gezet. De tegenvaller op mechanisch gebied is adequaat verholpen met als resultaat dat de auto weer doet wat we gewoon waren. Geen poespas maar to the point benadering. Super veel dank.

Geen onzin en duidelijk

Deze garage heeft zoveel ervaring dat ze geen onzin beloven maar het probleem aan mijn auto tot op de bodem uitzoeken en verhelpen. Top garage

Verwachtingen volkomen waargemaakt.

Vriendelijke ontvangst, prima service met net die extra aandacht voor een prima prijs(je), dat kan alleen maar een fantastische ervaring zijn. Johan Oldenhage heeft zijn reputatie als zijnde Citroën C5 specialist meer dan waargemaakt!

Zeer klant vriendelijk!

Snel en zorgvuldig geholpen, erg prettig!

Snelle en adequate service

APK met advies over toekomstige kosten/onderhoud

Leuk bedrijf,

goed geregeld.