Zeer dienstbaar en snel!

Ook voor een achteraf klein klusje snel paraat en adequaat geholpen

Telefonisch advies aan de Wegenwacht, en als die er niet uit komt, zelf op zaterdag in de auto stappen om mijn auto te fixen: geweldig!

Vriendelijk, klantgericht en kundig

Vriendelijk, klantgericht en kundig

Persoonlijk & vakkundig zoals altijd

Zeer persoonlijke en vakkundige service

Geweldige service zoals altijd!

Perfect garagebedrijf met hart voor de klant.

Snelle efficiënte service, sympathieke mensen

En het goede gereedschap voorhanden waardoor de klus snel kon gebeuren.

Al 10 jaar blij met Johan Oldenhage

Elke ervaring met Johan Oldenhage is positief. Of ik nu kom voor een zomer/winterbanden wissel of een beurt; de ervaring is top. Johan straalt betrouwbaarheid uit en maakt dat altijd weer waar. Zet geen onnodige dingen op de rekening en denkt mee met de klant. Ik hoop nog heel lang van zijn diensten gebruik te kunnen maken.

Bij Johan Oldenhage werken zeer ervaren en gespecialiseerde C6-monteurs. Voor mij de moeite waard om van Delden (Overijssel) naar Nieuw-Vennep te rijden.

top service en persoonlijk.

Al jaren de garage voor onze Citroën's

Altijd vriendelijk correct en denkt mee en vooriut met de klant

zie boven

Kundig

Prettige collega, no nonsens garage.

Vriendelijk en vakkundig

Ik had Garage Johan Oldenhage gevonden via google door te zoeken naar "beste Citroën garage omgeving Amsterdam". Kennelijk had de onderneming ook een prijs hiervoor gewonnen van de ANWB in het verleden. Toen ik belde en hier een opmerking over maakte, zei bescheiden Johan gekscherend dat het vergane glorie betrof. Niets bleek minder waar. Johan en team hebben mijn nieuw-tweede-handse C4 Grand Picasso een grote beurt en nieuwe banden gegeven voor een zeer schappelijke prijs en binnen de afgesproken tijd. Bij het ophalen liet Johan zelfs zijn tosti's koud worden om een laatste probleempje nog even te verhelpen en nam de tijd om in detail te treden wat betreft alle werkzaamheden die hij verricht had. Een aanrader, ik kom zeker terug!

winterbanden omleggen

Klantgerichte garage

Je wordt vakkundig geholpen op een vriendelijk manier.

Zoals altijd super

Klantvriendelijk Ter zake kundig Vertrouwd

Klasse

Ook nu weer prima geholpen, en heel attent een vervangende auto.

Altijd staat men voor je klaar

Houd zich aan afspraak, en zegt ook als het niet kan zoals je graag zou willen. In één woord goede service.

Kundig en vriendelijk.

Kwam voor APK en groot onderhoud. Alles nauwkeurig nagelopen en met mij besproken. Ik heb groot vertrouwen in dit bedrijf.

Al 23 jaar de beste service!

Wij komen al 23 jaar bij Johan en ik kan mij geen betere garage wensen. Vakkundig, klantvriendelijk, snel en goede service en altijd fijn om daar te zijn.

Goed geholpen als altijd

Auto brengen, leenauto mee, auto weer ophalen en alles geregeld. Prima

Geweldige dienstverlening

Een prima garage waar hard en volgens goede ideeën wordt gewerkt. De showroom laat passie zien, de werkplaats laat kunde zien. Een heel goed adres om auto’s te laten keuren en repareren.

IJzersterke service.

Je brengt je auto naar een garage voor onderhoud! Bij Oldenhage Eurorepar wordt dit onderhoud meer een verwenning's kuur. "Vertrouwd"

Fantastische service

§Behalve de bandenwissel waar ik voor kwam is er ook nog even naar de olie gekeken en werden nog wat andere dingen gecontroleerd. En als extraatje kreeg ik ook nog een ruitenbeschermer tegen bevriezing voor mijn voorruit!

Fijne garage met uitstekende expertise en zeer klantvriendelijk!

Zeer vriendelijk en meedenkend en goede service

Fantastische garage, altijd net iets meer.

Ik rijd al 15 jaar Citroen, alleen vanwege garage Oldenhage. Als er plotseling iets met de auto is wordt men direct ook zonder afspraak geholpen. Er wordt ook altijd gekeken wat de beste maar ook voordeligste oplossing is. Als een onderdeel vervangen kan worden in plaats van een hele unit wordt dat ook gedaan. Kortom de perfecte garage.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep