Hele fijne garage.

Met een gerust hart kun je je auto daar naar toe brengen. Veel vakkennis is er aanwezig en hele vriendelijke mensen . Ga Nooit meer een andere garage toe.

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Snel en goed geholpen!

Weer goed geholpen storing opgelost

Citroën Specialist met Passie

Aanrader voor iedereen die geen gewone garage zoekt maar een specialist op Citroën gebied. Hier laat je je auto in vertrouwde handen achter en weet je zeker dat er echte oplossingen gevonden worden voor elk probleem, groot of klein.

Kom hier graag terug!

Meedenken met de eigenaar van een niet meer zo nieuwe Citroën. Bij Johan is je auto in goede handen en blijft je portemonnee zoveel als mogelijk gespaard.

APK grondig uitgevoerd, je kan zelf meekijken. Je ziet dat Johan Oldenhagen een vakman is. Hoewel de citroëndealer bij mij om de hoek is,heb ik er graag een rit vanuit Leiden naar Nieuw Vennep voor over. Koffie is altijd aanwezig.

Topgarage!

Altijd zeer klantvriendelijlk en een eerlijk advies over reparatie(s). Goed meedenken met de auto eigenaar en altijd de afspraken nakomen.

Zeer klantgericht, professioneel en flexibel

Elke keer weer ben ik onder de indruk van het technisch inzicht, maar ook de klantgerichtheid en de manier waarop ze met je en je auto omgaan. Het blijft een feest om daar te komen

Correcte reparaties.

Alles wordt op een prettige en correcte manier verholpen.

vriendelijke mensen, uitstekende service, goed werk.

ontvangst vriendelijk. uitstekende service. goed werk.

Gewoon goede vakmensen

Zo vriendelijk, gastvrij en professioneel vindt je ze nergens!

Ik kom al jaren bij deze garage. Enthousiaste, vakbekwame mensen waar menselijkheid voorop staat.

uitstekende vetrouwenwekkende service

zie boven

Stipt geholpen, prima dienstverlening

Afspraak gemaakt voor de rallykeuring, er was direct plek op de brug, zo gepiept.

Altijd kundig en perfect geholpen in een aangename en gezellige sfeer!

APK- keuring uitgevoerd en hydr. olie bijgevuld en dat alles binnen een uur uitgevoerd, eea volgens afspraak uitgevoerd!

heel goed.

goede afspraken.

Ontzorgend.

Geen ingewikkeld gedoe, neem koffie en wij gaan aan de slag.

Goede garage en goede zorg auto.

Goede garage, en personeel ook vriendelijk. Goede service.

Betrouwbaar

Maakt de slogan meer dan waard

Superfijne en persoonlijke klant ervaring

Mooi bedrijf met hart voor de zaak.

top garage!

Vakbekwaamheid, klantvriendelijkheid, uitstekende service, we zijn al meer dan 25 jaar zeer tevreden klanten

Eerlijke garage met kennis van zaken

Prettig contact. Duidelijke info over wat er aan de auto gedaan moet worden. Klantgericht: komt niet met onnodig te vervangen onderdelen aan. (auto: Citroën C6 3.0 HDi)

Altijd perfect

Bij elke auto die we brengen perfecte service,

Prettige aankoop.

Rustige sfeer. Eerlijke benadering. Prettige behandeling.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep