Deskundige en betrouwbare garage

Deskundig en vakbekwaam, zeer goede en betrouwbare garage. Mijn c5 rijdt weer als nieuw ! U

Altijd voor je klaarstaan en meedenken.

Zie boven.

Leuke auto en prima service

Getipt door mijn neef Wout ging ik een rode citroen C3 bekijken, na een proefrit de knoop doorgehakt. Super blij mee. Mooi om te zien dat er kleine details waren aangepast/vernieuwd zodat de auto helemaal spik en span was. Bedankt Johan en team! Fijn om zaken te doen.

Snelle en deskundige service!

De specialistische kennis van Citroens en de hoge servicegraad maken van Oldenhage een zeer betrouwbaar adres voor de Citrofielen onder ons. Doen wat ze beloven, tegen alleszins schappelijke tarieven.

zeer persoonlijk met werk van uitstekend kwaliteit

de ontvangst is zeer persoonlijk. werkzaamheden zijn van uitstekende kwaliteit.

Top garage

Weet wat gedaan moet worden

Johan was een beetje kortaf

Fijne garage en aardige eigenaar en aardig personeel. Ik kom er al jaren.

Garage Oldenhage is Citroën C6-specialist en mijn ervaring is dat er altijd wel een oplossing gevonden wordt wanneer er iets aan de hand is met de auto. Ik kom hier al jaren, inmiddels met mijn 2e C6. Johan Oldenhage denkt in oplossingen en niet in problemen (zoals andere specialisten vaak wel). Ik beveel Garage Oldenhage graag aan.

Betrouwbaar en vriendelijke service!

Volgens afspraak en goede service.

Uitstekend en snel geholpen voor een prima prijs.

Versleten draagarmlager, veerpootretourslang en lekzak vervangen aan mijn C5 uit 2007. Mijn vaste garage vond dit geen feestje om te doen maar deze garage heeft het in no time probleemloos opgelost. Prettige ontvangst en duidelijk verhaal. Heel blij mee.

Vertrouwd adres

Af en toe lastig bereikbaar, maar Johan is een specialistisch autobedrijf voor een nostalgische Citroën. Ik weet hoe druk hij het heeft. Oldenhage is een vertrouwd adres en waar je je welkom voelt als je komt.

Deze garage stelt je nooit teleur, altijd uitstekend geholpen!

Soepele snelle service

Unieke garage met altijd vriendelijke mensen

Professioneel, vakmanschap!

Wetend dat het goed is, klantvriendelijkheid, kwaliteit in de dienstverlening en zoals gezegd vakmanschap en aandacht voor mijn Citroen C1!

Al 27 jaar heel erg blij met Johan en zijn medewerkers

Zie mijn eerdere reviews voor meer informatie

Ik ben direct weer op pad

Voor mij is het belangrijk om bij een acute storing snel geholpen te worden. bij garage Oldenhage begrijpen ze dat. Een storing aan mijn auto werd gewoon direct verholpen op een manier dat ik verder kon rijden en er wordt een afspraak gemaakt voor een vervolgreparatie gecombineerd met grote beurt. Precies zoals ik dat graag zie.

Maatwerk!

Altijd snel en goed geholpen. Eerlijk en transparant! Iets op de koffietafel helpt altijd!

vw defect snel opgelost

Passat defect na diagnose binnen een dag weer probleemloos op weg

al meer dan 30 jaar klant

Goede betrouwbare garage

duidelijk en professioneel

Dit is mijn eerste kennismaking met Garage Oldenhage en de schade aan de carrosserie van mijn c6 is vlot en naar alle tevredenheid gerepareerd. Tegelijkertijd zijn ook motorsteunen vervangen. Zeer tevreden met prettige en duidelijke communicatie en afhandeling. Ook het aanwezige vervangende vervoer werd gewaardeerd.

Super! Altijd bereid om te helpen, goede service

Super! Altijd bereid om te helpen, goede service

Vakkundig en vriendelijk geholpen, prettige sfeer

Vriendelijke ontvangst en goede service

Alles wat afgespoken was is netjes en op tijd uitgevoerd.

Alles volgens afspraak

Al jaren mooi bedrijf prettige samenwerking

Een garage waar je je verheugt op je volgende bezoek.

Johan en zijn mannen laat ik graag werken aan mijn moderne Citroëns. Veel vakkennis, ook over de kleine ins-en outs van ons geliefde merk. Vriendelijkheid, zelfs vrolijkheid, vlot klaar. Altijd meedenken, waarbij het klantbelang net wat hoger staat dan het puur commerciële; dat geeft mij heel veel vertrouwen, wat de grootste klantenbinder is!

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep