Vriendelijk, correct en vakkundig!

Zie boven!

Vriendelijk, correct en vakkundig!

Zie boven!

Prima, geinteresseerd in auto en klant.

Makkelijk rechtstreeks contact met de klant. Duidelijk overzicht van werkzaamheden en rekening.

Formidable

Voor de Frans georiënteerde Citroën rijder een vanzelfsprekendheid om de auto te laten onderhouden door garage Johan Oldenhage !

Topservice en denken in het belang van de klant

Altijd goed werk bij GJO. Men is ook kostenbewust: als het kan worden gebruikte onderdelen toegepast, die net zo goed zijn en maar een fractie kosten van nieuwe. En er worden aandachtspunten meegegeven voor een volgende keer: over 5.000 km nieuwe banden.

zonder meer goed te noemen!

zonder meer goed te noemen!

Zoals al jaren. Makkelijk afspraken te maken. Rekent nooit te veel uren.

Prima, als vanouds!

Garage Oldenhage in Nieuw-Vennep. DE garage waar je van op aan kunt. Jarenlange ervaring vertaalt zich in kwaliteit. Klantvriendelijk. Mijn Citroen C1 voelt zich dan ook 'thuis' bij een bezoek aan deze garage. Aanrader.

De DS rijdt als een zonnetje

De DS kwam voor een laatste APK en had wat nukken om voor deze APK te slagen. Kundig en met enthousiasme is de DS nagekeken en gerepareerd. Het resultaat is er dan ook zij (dies) rijdt weer als een zonnetje en dat is gewoonweg genieten.

Prima.

Werk gedaan zoals besproken en bijkomende afspraken klopten allemaal.

Super service en vakmanschap

Gisteren mijn C5 gebracht voor een APK en een grote beurt met wat kleine reparaties. Ik kreeg een leenauto mee en ging de volgende dag zwevend over de weg weer terug naar huis in een heerlijk rijdende super limousine. Kortom, vakmanschap en super service! Bedankt, we zijn blij met zo'n betrouwbaar adres voor onze auto!

Bijzonder positief.

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Reparaties worden kundig en adequaat uitgevoerd.

Altijd de beste service

Johan en team staan altijd klaar en je wordt vakkundig geholpen

Snel geholpen

Geweldig garagebedrijf

Dit is zoals garagebedrijven moeten zijn. Goed persoonlijk contact. Geen vervelende balie, maar rechtstreeks contact met de eigenaar die zelf ook de handen uit de mouwen steekt. Bovendien helpt Johan goed en vriendelijk. Aanrader!

Goed vakmanschaft en efficient.

Snelle diagnose en doelmatige oplossing.

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Al weer enige jaren breng ik mijn bijna 22 jaar oude peugeot partner voor onderhoud. Bevalt prima, rijdt als een zonnetje…

Altijd snelle, kundige en vriendelijke service

Bij Johan Oldenhage wordt geluisterd naar en meegedacht met klanten. Altijd erop gericht om de klant zo goed mogelijk (weer) op weg te helpen. Inclusief een glimlach!

Kleine beurt gekregen waar ik niet om had gebraagd

De factuur kwam 2 maanden na de reparatie en toen zag ik pas dat de DS ook een kleine beurt heeft gehad. Dat wist ik niet en de week erna heb ik zelf de olie en filters vervangen….. Ik zal Johan aanbevelen omdat hij een vakman is maar de communicatie kan beter. Niet alleen over bovenstaande maar ook qua bereikbaarheid. Bellen/appen/mailen….. het kost wat pogingen Johan aan de lijn te krijgen.

Kundig team dat zijn afspraken nakomt, meedenkt en redelijk geprijst is.

Als er dingen moeten gebeuren , wordt dat goed beschreven en uitgelegd en evt in overleg naar een later tijdstip verschoven.

heel goede service.

heel prettig . goede uitleg.

Ik word altijd keurig geholpen door Johan

Goed bedrijf die je waarschuwt wat er op korte termijn met je auto zal moeten gebeuren, wat de verwachtingen zijn en dus niet meteen doorgaat met aandringen op een nieuwe afspraak, maar deze beslissing bij de klant neerlegt. Dit vind ik een prettige benadering zodat je nog even de tijd krijgt om daar rekening mee te houden om daar alvast wat geld voor opzij te gaan leggen.

Erg goed

Ik word hier altijd goed en snel geholpen.

Super als altijd

Top service ten snel geholpen Best manneke en zijn team ook

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep