supersnelle service

Wederom een heel goede ervaring: binnen een dag een probleem met de stuurbekrachtiging opgelost. De koffie is altijd goed (-:

Voortreffelijk

Punctueel, netjes afgewerkt en meedenkend met klant

Opmerkelijk goed en kundig personeel, betrouwbaar advies.

Buitengewoon prettig.

Top service

Top service

perfect!!!

Auto: C 5 break 2.0 HDi Automaat L.P. van 2002 met 462.500 km In 2021 mijn km teller laten repareren in 10 minuten tijd, kosten: € 50,00 bij Oldenhage. Bij mijn dealer was ik deze km teller één week kwijt en € 296,00 in 2010. Gisteren 17/2-2023, mijn automatische bak laten repareren € 650,00 Bij mijn dealer zou het € 2100,00 kosten. Mijn ervaring bij Oldenhage: vakmensen die hard hebben voor de klant en hun werk. Ik blijf van af nu bij dit bedrijf, al moet ik er voor uit Friesland komen 146 km heen en terug. Ed van Raam

uitstekende service

Correcte begeleiding, helder en duidelijk en betaalbaar.

snel, vriendeljk, deskundig

Johan heeft mijn C6 APK gekeurd, erg prettige ervaring

Weten waar ze het over hebben.

Ben daar voor een automaat spoeling geweest. Afspraak via de website, werd gelijk op de afgesproken tijd geholpen en was binnen de gestelde tijd klaar. Ik heb veel vertrouwen in de garage

Super Citroen Specialist

Voor alle Citroën problemen ben je hier aan het juiste adres om ze te verhelpen

Voortreffelijk

Goed geholpen, alles in overleg, er wordt meegedacht en een mooi voorstel gedaan.

Fijne garage

Johan zorgt altijd goed voor mijn autootje zodat ik er veilig mee kan rijden.

liefde voor het vak, vooral voor de auto en voor de bestuurder ook nog een beetje!

dsfds

Goede service! We komen al jaren met onze auto’s bij Johan en we hebben nog nooit iets verkeerds of vervelends meegemaakt.

Deskundig en vriendelijk

Goed overleg, deskundig en vriendelijk.

Alles weer goed in orde

Super geholpen

Vriendelijk ontvangen, oplossingsgericht meedenken, adequaat en kwalitatief de schade aan mijn auto goed hersteld.

Grote klasse

Mijn vintage citroën C6 is in goede handen bij deze garage.

Prettige Garage

Goede service en vriendelijk.

Snel geholpen

Na een lekke band was een bezoek aan de garage noodzakelijk. Er lag snel een nieuwe reserveband in de auto en ik kreeg direct advies over een mankement dat een volgende keer verholpen dient te worden.

Moeite van het omrijden waard

Al jaren trouwe klant van Oldenzaal. Altijd correct.

Meedenkend met de klant

Bij Garage Johan Oldehage ben je aan het juiste adres voor reparaties aan je auto. Zeker wanneer er veel onderhoud moet gebeuren en er dure reparaties noodzakelijk zijn. Johan denkt mee en weet vaak een voordelige optie te bedenken. Dat geeft vertrouwen en maakt dat een reparatie goedkoper is. Mooiste voorbeeld was toen ik voor het eerst kwam bij Johan, jaren terug: mijn toenmalige garage gaf aan dat zij € 2400,- kosten begroten voor een reparatie. Een second opinion bij Johan kwam uit op € 689,-. Ik ben nooit meer weggegaan bij Garage Johan Oldehage.

Perfecte garage

Staan altijd voor je klaar met goede adviezen

Goede vertrouwde garage.

Met een hoog sociaal aspect voor de minderbedeelden. In deze wereld. De auto rijdt weer als nieuw nadat hij is nagekeken.

Altijd uitstekend!

Altijd prettig en vakkundig geholpen!

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep