Altijd 100% OK

Grote vakkennis, prettig en betrouwbaar

prettig geholpen, terzake kundig en verzorgd de reparatie uitgevoerd.

Heb het adres doorgekregen van mijn citroen dealer. Mijn automatische versnellingsbak dient nagekeken te worden. Hij moet nog eenmaal terug.

Zeer vakkundig en vriendelijk.

Al 7 jaar is Johan mijn vaste garage voor mijn citroen C6. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van Ramon en Johan.

Geweldige service en vakmanschap!

Johan is de expert op het gebied van de Citroën C6. Dus voor onderhoud en/of problemen aan uw C6 is dit het juiste adres!

Goede garage en vriendelijk!

Beste Johan, dankjewel voor jarenlange goede en fijne service en onderhoud van onze auto's!

Zeer goede garage en top service

Al jaren lang hele goede ervaringen met deze garage op het gebied van kennis, kwaliteit en service!

geweldig!!!

Afspraak via internet met europcars was niet aangekomen bij garage Oldenhage. Toch kon ik de wagen achter laten voor een APK en kleine onderhouds beurt, afspraak gemaakt voor grote beurt maar Johan heeft contact gezocht met citroen dealer die onze auto vorig heeft geleverd, die dealer heeft vermeld dat onze auto vorig jaar een grote beurt heeft gehad, dus deze was nu niet nodig. Dit noem ik nou meedenken, HULDE!!!! auto was na 1,5 uur al weer klaar!!!

goede service en persoonlijke ontvangst

Autobedrijf Johan Oldenhage is een verademing ten op zichte van de Citroen dealers. Deskundig, heel service gericht. Geen bureaucratie en receptionisten die je alleen maar uit zijn op extra werk. Geweldige service!

goede en correcte afhandeling

denkt mee om het onderhoud efficient en effectief te houden

no nonsens en resultaatgericht

Succes van het bedrijf is 'zichtbaar' doordat het erg druk en 'vol' is. Vakbekwaamheid en service laten zich zo aflezen. Gelijkertijd kan dat betekenen dat constant op de 'tenen' gelopen moet worden door medewerkers en directie om het opgebouwde serviceniveau na te streven.

efficiënte service en zeer vriendelijke mensen

altijd geweldig

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en vakbekwaam.

Zeer goede service.

Zie eerder antwoord:)

Betrouwbaar en correcte service, elke keer weer!

Ik ben bij Garage Johan Oldenhage al jaren klant en kom hier altijd graag terug. Elke keer weer laat ik mijn auto hier met het volste vertrouwen achter. Hoe dit komt? Het personeel is aardig en correct, flexibel en altijd behulpzaam. De werkzaamheden worden keurig uitgevoerd en je kunt weer met een gerust hart de weg op. Wat betreft de prijzen; auto’s kosten altijd geld maar bij Garage Johan Oldenhage krijg je altijd een strakke prijs, de prijs kwaliteit verhouding is daarmee gewoon heel erg goed. Steeds meer klanten lijken deze garage te kunnen vinden, dat kan maar één ding betekenen: erg fijn bedrijf. Aanrader!

Uitmuntend

Opperbest is voor iedereen aan te bevelen

Positieve ervaring. Vakkundig, vriendelijk en flexibele instelling

Garage bezocht voor aankoopadvies van Citroen C6 waarvoor op korte termijn (binnen een werkweek) een afspraak gemaakt kon worden. Merkbaar bekend met dit type auto. Vakkundig, vriendelijk, eerlijk en kritisch. Goed advies gevend. Er is een duidelijke passie voor dit merk en type auto bij deze garage aanwezig. Gaf inzicht in te verwachten kosten op korte termijn (vlotte offerte verstrekking) en was flexibel met het inplannen van een eerste afspraak om meest noodzakelijke zaken te verhelpen en meer. Boven verwachting. Prijsniveau van een merkdealer

Reparatie altijd correct.

Een goede service en correcte Afhandeling, prettige sfeer qua medewerkers en klant.

klasse, alles klopt

Echt Citroën, het klopt, het werkt, het past.

Vakwerk

Op afspraak en snel. Goede onderhoud!

Kwaliteit, eerlijk en dat voor een redelijke prijs

Je kan bij Johan voor ieder merk terecht, zowel met nieuwe auto's als klassiekers, maar de kennis en voorliefde voor de (met name hydropneumatische) Franse merken is een groot pluspunt!

Vakkennis, vriendelijkheid en passie; een heerlijk combinatie!

Luisteren goed naar wensen, vertalen het naar oplossingen en blijven hierbij fijn met je meedenken. Voelt erg vertrouwd.

goed!

zoals altijd goed!

het vakmanschap samen met betrokken en vriendelijkheid terwijl ze niet klakkeloos zaken vernieuwen .

daar waar vaak bij een apk klakkeloos zaken vernieuwd worden is bij garage Johan Oldenhage geen sprake !!! waar kan repareren ze en anders nieuw en dat in deze tijd TOP

Zeer vriendelijke en uitermate behulpzaam

Een zeer vriendelijke en uitermate behulpzaamen met veel technische ervaring. Staan altijd klaar om de auto optimale en technische goede staat te houden of te brengen.

Prima geholpen

Goede planning, zeer deskundig, goede prijs. Beetje ver van huis.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep