betrouwbaar en goede sercvice

Ik heb mijn auto's in onderhoud en recent een nieuwer C3 gekocht. Vriendellijk en goed geholpen door de eigenaar en zijn team.

top garage, geweldige service

al heel lang klant, nog nooit teleurgesteld

Prima en vakkundig

zeer goed

vriendelijk en competente service voor mijn C6. ik ben tevreden huiswaarts gereden met een automatische bak die beter schakelde en een vering die beter was afgesteld. Deze garage is een aanrader. mvg Eddy EM DRIVE bv

Vriendelijk, geen fratsen en kwaliteit

C6 are loving Oldenhage.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eigenlijk geen woorden voor, zijn kennisgebied van alle merken is zeer groot. Ja ik ben zeer tevreden met deze garage.

Altijd vriendelijk en goed. En je hebt nooit het gevoel dat je teveel betaalt.

Ik kom nu al vele jaren bij deze garage. De benadering is altijd even hartelijk. En wat het fijnste is: mijn auto is daar in goede handen en je betaalt nooit teveel.

Goed geholpen

snel en efficiënt

afspraak is afspraak, onderdelen die noodzakelijk zijn, zijn altijd aanwezig betrouwbaar

Zeer Tevreden

Ervaren monteurs

Ze weten wat ze doen.

Veel Citroen kennis aanwezig, meedenkend, no-nonsense.

Citroen C6 onderhoud, goed verlopen. Automaat gespoeld en schakelt weer erg lekker.

Garage Oldenhage is top

Snel geholpen, betaalbaar. Vriendelijk.

Snelheid van werken.

Prijs, kwsliteit en vriendelijkheid.

Geweldige service

Al jaren klant voor onderhoud en gebruikte autos. C6 specialist bij uitstek, maar ook kundig voor andere modellen/merken.

Goede service, staan altijd voor je klaar

Probleem met een filter. Johan adviseert een alternatief voor het vervangen. Tot nu toe gaat het goed.

Altijd superservice bij Johan!

Ik belde om een afspraak te maken voor drie kleine onderdelen die kapot waren. Ik mocht meteen langskomen, kreeg een leenfiets mee en kon mijn auto dezelfde middag weer ophalen. Top!

Vriendelijkr Vakkundigheid

Al jaren een vertrouwen in de bekwaamheid van zijn vak

Een vakgarage met vakmanschap

Een vakgarage met vakmanschap waarbij men het persoonlijk contact in ere houdt.

Super service...!

Super service...!

Snel en vriendelijk geholpen

Snel, vriendelijk geholpen. Transparant in de werkzaamheden en kosten. Diet alleen datgene wat echt nodig is!

Snel en prima geholpen

Na een foutmelding op het dashboard kon ik ondanks de drukte terecht voor een diagnose en de verdachte onderdelen werden snel vervangen.

Een efficiënte en no nonsens garage. Vriendelijke benadering.

Door pech, wegsleep hulp kaartje verlopen buiten onze schuld' met vorige garage en te grote afstand voor het wegslepen door de wegenwacht kwamen bij de Citroen garage Oldenhage in Nieuw-Vennep. De reparatie werd vlot behandeld.

Uitmuntend bedrijf met betrokkenheid.

Zie boven

Tarwestraat 9